13-04-2021

«Έφευγα από τη δουλειά με κλάματα από τα νεύρα»

Ποιο γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης που μας απασχολεί αυτή την περίοδο η εποχή που συμμετέχει μίλησε για το bullying  που υπέστη στο ξεκίνημα της καριέρας του;

Μάλιστα είχε φτάσει σε σημείο να κλαίει φεύγοντας από τη δουλειά του…

ο Πάνος Ιωαννίδης. «Στους μαθητές μου λέω ότι γίνεσαι μάγειρας αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι γεννιέσαι food lover φτάνει να  το ακολουθήσει με συνεπεία και υπομονή, ώστε να το εξελίξεις τεχνικά, ιδεολογικά και ακαδημαϊκά ως επαγγελματίας. Η μαγειρική για μένα είναι τρόπος ζωής, αγάπης, δοτικότητας και έκφρασης. Είναι καλλιτεχνία και πηγάζει από μέσα μου. Στα 17 μου απλώς το επέλεγα και επαγγελματικά».

Ο σεφ μίλησε επίσης για το bullying που βίωσε στο ξεκίνημα της καριέρας του. «Έφευγα από τη δουλειά με κλάματα από τα νεύρα μου. Ωστόσο δεν το έβαλα ποτέ κάτω, ούτε τελικά τα παράτησα, όσο κοντά και αν έφτασα γιατί τελικά ο καθένας προσπαθούσε να ξεσπάσει πάνω μου τα όποια κόμπλεξ είχε ή δεν είχε. Η αλήθεια είναι, όμως ότι πρέπει να υπακούς τις εντολές του σεφ σου, ανεξαρτήτως αν έχεις αντίθετη άποψη. Εκείνος έχει όλη την ευθύνη και η πειθαρχία είναι το παν στην κουζίνα. Επειδή, λοιπόν, μου έχουν φερθεί πολύ άσχημα και πέρασα δύσκολα, δεν το κάνω σήμερα που ηγούμαι εγώ σε μία κουζίνα. Αν δεν μου κάνει κάποιος, διακόπτω τη συνεργασία μαζί του. Bullying όμως  δεν θα κάνω ποτέ», δήλωσε στο people του Πρώτου θέματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ