20-04-2021

Μίνα Αρναούτη: Όσα έγιναν στη λέσχη και η περιγραφή καρέ καρέ του δυστυχήματος (video)

Η Μίνα Αρναούτη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη κι αποκάλυψε τι συνέβη πριν το δυστύχημα.

Η 31χρονη αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη και τι συνέβη το μοιραίο πρωινό.

«Τον Παντελή τον γνώρισα πριν ακόμα γίνει διάσημος. Λίγο πριν πάει σε ένα κέντρο να τραγουδήσει. Μας γνώρισε ένας φίλος του που ήταν μαζί στο Πολεμικό Ναυτικό. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό, ήταν μόνο φίλος μου. Δεν τον έβλεπα συνέχεια και συστηματικά, τον έβλεπα κατά καιρούς. Έχει τύχει να πάμε και διακοπές μαζί. Και μονοήμερα και στο εξοχικό του κι Αράχωβα. Έχουμε κάνει διάφορες βόλτες. Περισσότερο τον έχω ζήσει σε πιο κλειστό κύκλο, από ότι τον έχω ζήσει σε μαγαζιά. Πήγαινα, αλλά σαν πελάτισσα. Τον έχω ζήσει σε λίγο πιο οικογενειακό κλίμα. Τη Φρόσω την γνώρισα πολύ πιο μετά από τον Παντελή. Όταν έγινε το ατύχημα δεν την ήξερα ούτε χρόνο. Είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε μαζί σε ένα μαγαζί σε ένα νησί το καλοκαίρι και εκεί γνωριστήκαμε. Όπου είχε έρθει και ο Παντελής να μας βρει και ο αδελφός του ο Τριαντάφυλλος, γιατί και με τον Τριαντάφυλλο κάναμε παρέα».

Τι συνέβη το βράδυ στη λέσχη και τι θυμάται από το ατύχημα;

«Εκείνη την ημέρα ο Παντελής έκανε πρόβα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν και στείλαμε κάποια μηνύματα με τη Φρόσω και είπε ότι θα περάσει από εκεί που είχαμε πάει με τη Φρόσω να πιούμε ένα κρασί. Ήρθε εκεί, καθίσαμε, παρέα με ένα φίλο του και αργότερα αποχώρησε ο φίλος του και πήγαμε εγώ ο Παντελής και η Φρόσω και πήγαμε σε ένα άλλο μαγαζί στη Γλυφάδα και μετά συνεχίσαμε να πάμε στο σπίτι. Εμένα ο Παντελής, όταν μου είπε αν θέλεις να πάμε εκεί, μου είπε θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε να κάτσουμε να παίξουμε λίγο πόκερ να γελάσουμε. Εγώ δεν φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι και να είναι σπίτι – λέσχη ή οτιδήποτε, ό,τι θα φανταζόταν κάθε άνθρωπος, ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που θα υπάρχει ένα φιλικό κλίμα. Όχι ότι δεν ήταν φιλικό το κλίμα εκεί, αλλά εγώ φαντάστηκα ότι κι εγώ θα μπορέσω να παίξω χαρτιά να γελάσω. Εντάξει σε αυτό το τραπέζι ίσως να μην μπορούσα να παίζω και ίσως ήταν και λίγο βαρετό για εμένα από ένα σημείο και μετά το να βρίσκομαι εκεί. Ήταν πολλά τα χρήματα που έπαιζαν και ήταν και πιο επαγγελματικό. Παρόλα αυτά ήταν φίλοι. Ο Παντελής τους γνώριζε όλους. Εγώ δεν ήξερα κανέναν εκεί. Έκαναν πλάκα, φαινόταν να γνωρίζονται, να έχουν ιστορίες να διηγούνται».

Είχε πιει ο Παντελής Παντελίδης στη λέσχη και ήταν σε θέση να οδηγήσει;

«Δεν καθόμουν όλη την ώρα με τον Παντελή. Ποιος παρακολουθεί κάποιον όταν βγαίνει έξω πόσο πίνει; Σε καμία περίπτωση δεν είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να οδηγήσει. Δεν έβλεπα ένα μεθυσμένο άνθρωπο. Είχα πιει κι εγώ. Βέβαια όχι πάρα πολύ, αλλά είχα πιει. Σε σημείο δηλαδή να μην έχω κι εγώ τη δυνατότητα να ξεχωρίσω πολύ δυνατά πράγματα. Αλλά θεωρώ ότι δεν έφταιγε τόσο πολύ το αλκοόλ, τουλάχιστον αυτή την αίσθηση είχα πριν φύγω από το σπίτι. Φύγαμε γύρω στις 8. Ο Παντελής είχε όρεξη να κάτσει, καθώς μέχρι πριν φύγουμε έλεγε ανέκδοτα, έκανε χαβαλέ, έλεγε ότι θα πάμε στην πρεμιέρα, πείραζε τους άλλους, έλεγε τα λεφτά που έχασε να τα πετάξουμε λουλούδια, δεν ήταν άνθρωπος που φαινόταν ότι δεν μπορεί να οδηγήσει. Εκείνος σηκώθηκε και φύγαμε από το τραπέζι. Ο Παντελής δεν έδειχνε μεθυσμένος. Αν έδειχνε μεθυσμένος εγώ θα ήμουν η πρώτη που θα έπαιρνα ταξί, καθώς έχω από το παρελθόν μια άσχημη εμπειρία και φοβάμαι πάρα πολύ να μπαίνω σε αμάξια που οδηγούν μεθυσμένοι. Είχα ένα ατύχημα και είχα πάντα το φόβο μέσα μου. Τώρα βέβαια τον έχω σε τεράστιο βαθμό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ