12-05-2021

Το κράξιμο του Μαστοράκη στην Μπάρμπα για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από τον Γουάινστιν

Ο Νίκος Μαστοράκης βλέποντας τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στην οποία παραδέχτηκε ότι δέχτηκε ανήθικη πρόταση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει.

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΜΠΑΡΜΠΑ

Στο βαγόνι των (παρ’ ολιγον) κακοποιημένων και η Βάνα. Παρ’ ολιγον να της την πεσει ο Γουαϊνστιν (οχι Γουαϊνσταϊν ρε χαμένα των ειδήσεων) επειδη παρ’ ολιγο να πάει να φαει μαζι του, όπως την ειχαν διαταξει, παρ’ ολιγον να κάνει καριέρα στο Χολιγουντ, όλα ρε γαμωτο παρ’ ολιγον.

Και όλα αυτά οχι απλώς απο δεύτερο αλλα από… τριτο χερι. Η εθνική μας Βάνα βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα με μια ιστορία που (γνώμη μου) δεν έγινε ποτέ, όπως ποτε ατζέντης δεν θα έλεγε, πολύ περισσότερο δεν θα έγραφε, “δεν θα δουλέψεις ξανά σ’ αυτη την πολη” — μια φράση που είναι πασίγνωστη αλλά που ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να την υπογράψει.

Όσο για την καριέρα που ατύχησε λογω… ηθικής, σκέτες λαϊκίστικες μπαρούφες γιατί καμία σταρ δεν έγινε επειδή ενέδωσε και όσες δεν ενέδωσαν, ποσως αυτο εμπόδισε την καριέρα τους.

Ανάμεσα στο σταλίκι και τη Μπάρμπα, μεσολάβησε απλώς ένα κενό… παρ’ ολιγον ταλέντου. Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ιδια κατηγορία με τον Χαρβεϋ. Πρέπει να ξέρεις ποτε να κλείνεις τη Βάνα...».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ