06-05-2021

Ο Ryan Reynolds θέλει να τρολάρει την οικογένειά του, αλλά η Blake Lively, έχει τον τελευταίο λόγο (εικόνες)

O Ryan Reynolds, είχε γενέθλια και αποφάσισε να τρολάρει και πάλι όπως μόνο αυτός ξέρει τα παιδιά και τη γυναίκα του στα social media.

Τη Δευτέρα λοιπόν ο διάσημος ηθοποιός είχε γενέθλια και και τα παιδιά του, του έκαναν έκπληξη. Ο ίδιος λοιπόν αποφάσισε να σχολιάσει – με το όπως πάντα πετυχημένο και καυστικό χιούμορ του – αυτή την έκπληξη στο twitter.

«Τα παιδιά μου προσπάθησαν να μου κάνουν έκπληξη για τα γενέθλιά μου σήμερα το πρωί. Εννοείται πως τα άκουσα να έρχονται και το έσκασα για να ξεκινήσω μια καινούργια ζωή κάπου αλλού».

Η γυναίκα του Blake Lively αν και δεν είναι μεγάλη fun των social media, αποφάσισε να δώσει την πιο τέλεια απάντηση στον αγαπημένο της σύζυγο!

Η ηθοποιός, μιμούμενη ένα προηγούμενο post του συζύγου της για τα γενέθλιά της, που της είχε ευχηθεί ποστάροντας μία κοινή τους φωτογραφία, κόβοντάς την από το πλάνο, του είπε και ιντερντετικά τα χρόνια πολλά.

Όμως η Blake ανέβασε το level του τρολ, ποστάροντας μία φωτογραφία του άντρα της (κομμένο να φαίνεται ίσα ίσα) και σε κεντρικό πλάνο τον Ryan Gosling!

Happy Birthday, baby.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις

Ο Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι από τα πιο αγαπημένα και ακομπλεξάριστα ζευγάρια του Hollywood.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ