26-01-2021

Ο Χιου Χέφνερ άφησε εκτός διαθήκης τη σύζυγό του (εικόνες)

Ο Χιου Χέφνερ έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια.

Ο ιδρυτής του Playboy ήταν παντρεμένος με την 30χρονη Κρίσταλ Χάρις. Είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο ώστε σήμερα το μοντέλο να μην κληρονομεί τίποτα από την αμύθητη περιουσία του καθώς δεν την συμπεριέλαβε στην διαθήκη του.

Η περιουσία του όπως είχε δημοσιεύσει το US Weekly το 2013, η ανέρχεται περίπου στα 43 εκατομμύρια δολάρια και θα μοιραστεί στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια αλλά υπάρχει και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε και κάποια χρήματα θα διατεθούν κι εκεί.

Οι δυο τους είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν το 2011 όταν εκείνη μόλις πέντε μέρες πριν τον γάμο τον ακύρωσε ενώ δημόσια είχε πει ότι είχαν κάνει σεξ μόνο μια φορά και διήρκησε μόλις 2 δευτερόλεπτα.

Τελικά τα βρήκαν το 2013 με εκείνον χαρούμενο να δηλώνει: «Η δραματική διαφορά ηλικίας μεταξύ της Κρίσταλ κι εμένα πραγματικά δεν έχει σημασία. Όσος χρόνος μου έχει απομείνει, θέλω να τον περάσουμε μαζί».

Τελικά παντρεύτηκαν και μέχρι το τέλος ήταν κοντά του αλλά μάλλον δεν το εκτίμησε και πολύ ο Χιου Χέφνερ για να μην της αφήσει τίποτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ