19-01-2021

Αντζελίνα Τζολί: Το σοκ του χωρισμού της παρέλυσε τα νεύρα του προσώπου προκαλώντας “πτώση” του

Η Αντζελίνα Τζολί έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair και αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ και στις δύσκολες στιγμές που έζησε.

Η 41χρονη ηθοποιός λόγω του διαζυγίου της προκλήθηκε ένα πρόβλημα υγείας. Είχε υψηλή αρτηριακή πίεση ενώ αντιμετώπισε σοβαρή πάθηση από βλάβες στα νεύρα του προσώπου. Αυτή η παράλυση προκάλεσε την «πτώση» της μιας πλευράς το προσώπου της ενώ για να το ξεπεράσει έκανε βελονισμό. Το τελευταίο διάστημα το δέρμα της είναι ξηρό και έχει βγάλεις πολλές άσπρες τρίχες όπως δήλωσε.

«Δεν μπορώ να πω αν είναι η εμμηνόπαυση ή αν ήταν απλώς η χρονιά που πέρασα», αναφέρει. Όσο για το αν πιστεύει ότι ακόμα είναι sex symbol απάντησε: «Αισθάνομαι πραγματικά πως είμαι κάτι περισσότερο από μια γυναίκα γιατί αισθάνομαι έξυπνη για τις επιλογές μου, βάζω την οικογένειά μου σε προτεραιότητα και είμαι υπεύθυνη για τη ζωή και την υγεία μου. Νομίζω ότι είναι αυτό που τελικά κάνει μια γυναίκα πλήρη».

Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εκείνη παραδέχτηκε. «Τα πράγματα πήγαν άσχημα. «Δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαίω στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμα κι όταν δεν είμαι σίγουρη πως είναι έτσι».

Πρόσφατα ο Μπραντ Πιτ σε συνέντευξή του αφιέρωσε μεγάλο μέρος της στον χωρισμό τους και εκείνη σχολίασε: «Φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον και φροντίζουμε για την οικογένειά μας και προσπαθούμε και οι δύο για τον ίδιο στόχο».

Πώς είναι η επικοινωνίας τους σήμερα; «Υπήρξα η ίδια πολύ ανήσυχη για τη μητέρα μου καθώς μεγάλωνα και δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ