18-01-2021

Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Φρανκ Σινάτρα, Μπάρμπαρα (εικόνες)

Η γυναίκα που, το 1976, παντρεύτηκε τον «Ol’ Blue Eyes» κι έμεινε δίπλα του έως τον θάνατό του, το 1998, δεν υπάρχει πια. Η Μπάρμπαρα Σινάτρα, η τέταρτη σύζυγος του Φράνκι, έφυγε χθες, στα 90 της.

Δεν ήταν γνωστή απλά και μόνο λόγω του διάσημου συζύγου της, ήταν μια γυναίκα που επιδιδόταν έντονα σε αγαθοεργίες και, το 1986, από κοινού με τον Φρανκ Σινάτρα ίδρυσαν το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Barbara Sinatra Children’s Center Foundation». Σκοπός του ιδρύματος είναι να προσφέρει, μέσα από θεραπευτικές διαδικασίες, βοήθεια σε εξαθλιωμένα παιδιά τα οποία υπήρξαν θύματα κακομεταχείρισης.

«Πέθανε ήσυχα, στο σπίτι της, δίπλα σε πρόσωπα του οικογενειακού κύκλου και φίλους» δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος. Τους τελευταίους μήνες, η υγεία της επιδεινωνόταν.

Όχι πολύ καιρό πριν, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Desert Sun» ρώτησε τη Μπάρμπαρα γιατί ο Φράνκι θέλησε να την παντρευτεί, μετά από τρεις αποτυχημένους γάμους: με τη Μία Φάροου, την Άβα Γκάρντνερ και τη Νάνσι Μπαρμπέιτο.

Στο άκουσμα της ερώτησης, η Μπάρμπαρα έμεινε λίγο σκεφτική. «Προσπάθησα να το αναλύσω» είπε. «Νομίζω επειδή ήμασταν φίλοι, πριν συμβεί κάτι ρομαντικό. Τηλεφωνούσε κι έπιανε κουβέντα, αλλά δεν ήταν έρωτας παρά μόνον αργότερα. Είναι κάτι που δεν μπορείς να εξηγήσεις γιατί συνέβη ή πώς συνέβη».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ