28-10-2020

Νέο ξέσπασμα της Αγιαννοπούλου: Ο Βασάλος τις λέξεις “ευχαριστώ” και “συγγνώμη” δεν τις ξέρει (video)

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου ξέσπασε on camera κατά του πρώην συντρόφου της, Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Για εκείνον θεωρητικά ήμασταν χώρια όταν έφυγε. Αυτό που έδωσε σε μένα να καταλάβω είναι ότι ήμασταν μαζί. Έφυγε και θεώρησα ότι δεν έχουμε τελειώσει. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος κυκλοθυμικός. Περνούσε λίγο δύσκολα τον τελευταίο καιρό πριν φύγει από το παιχνίδι. Μάλιστα, όταν τον ρώτησα «θέλεις να γυρίσεις και να με βρεις με άλλον;», η ατάκα του ήταν «αν μπορείς πήγαινε»… Κανένα συμβόλαιο δεν είχαμε κάνει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί. Εμένα δεν με πείραξε ότι τελειώσαμε με τον Κωνσταντίνο, καθόλου. Πίστεψέ με, έναν άνθρωπο που διαχειρίζεται τη ζωή του έτσι, που λέει ψέματα, που δεν έχει την εντιμότητα να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, δεν τον θέλω ούτε εγώ στη ζωή μου όσο και να τον αγαπώ».

Και πρόσθεσε:«Δεν είχε σχέση με τη Μαρί Ρόουζ, όμως μιλούσαν στο facebook. Το υποπτευόμουν γιατί τα σημάδια του μού τα είχε δείξει πολύ έντονα. Εκείνος το αρνιόταν κατηγορηματικά. Τα like που έκανε ο ένας στον άλλον σε καθημερινή βάση ήταν κατά ριπάς, το ένα πίσω από το άλλο. Έβλεπα τις κινήσεις του απέναντί της. Εγώ γκρίνιαζα, εκείνος με έβγαζε παράλογη… Δεν μπόρεσα να το αποδείξω τότε, επαληθεύτηκαν όταν ο Κωνσταντίνος μπήκε στο παιχνίδι.

Έχω κατηγορηθεί ότι προσπαθούσα να κλέψω τη δημοσιότητα από τον Κωνσταντίνο γιατί βρέθηκε σε ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι. Τώρα ξαφνικά βγήκε ο ξάδερφός του, η ξαδέρφη του, άλλη μια ξαδέρφη του, ένας συναθλητής από το γυμναστήριο του Γιάννη Βασάλου, ο κολλητός τους, η Σάρα, η Μάρα, το κακό συναπάντημα και έλεγε για μένα ότι όλα αυτά γίνονται για να κερδίσω δημοσιότητα. Μα, εγώ δεν είχα μιλήσει σε κανέναν. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί του, ούτε με την οικογένεια, από τη στιγμή που με άδειασαν όλοι. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τη λέξη συγγνώμη και ευχαριστώ δεν την ξέρει….», δήλωσε στην εκπομπή “φτιάξε καφέ να στα πω”.