21-01-2021

Ο παραγωγός του «Ρετιρέ» διαψεύδει τις δηλώσεις Ευαγγελόπουλου ότι του έγινε πρόταση για το ριμέικ

Μετά τις δηλώσεις του Παύλου Ευαγγελόπουλου για το ριμέικ του «Ρετιρέ» ο παραγωγός της σειράς, Δημήτρης Τσεμπελής απάντησε με επιστολή του διαψεύδοντας ότι ο ηθοποιός είχε δεχθεί πρόταση να παίξει σε τυχόν συνέχεια της σειράς.

Η επιστολή αναφέρει:

Ο παραγωγός της επιτυχημένης σειράς «Ρετιρέ» , κύριος Δημήτρης Τσεμπελής σε απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το σήριαλ, δηλώνει πως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση σε κανέναν καλλιτέχνη που συμμετείχε στη σειρά, ώστε να την αρνηθεί και δημοσίως. Ωστόσο, όντως έχουν γίνει ανεπίσημες συζητήσεις με τους παλιούς συντελεστές, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων.

Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείει την πιθανότητα να ξαναδούμε το Ρετιρέ σύντομα στις οθόνες μας, ανανεωμένο και ακολουθώντας τον παλμό της σύγχρονης κοινωνίας, όπως ακριβώς έγινε και στην δεκαετία των 90’s.

Ο παραγωγός που διατηρούσε για χρόνια στενή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Γιάννη Δαλιανίδη, σημειώνει πως όντως υπήρξε η ψυχή της σειράς. Παρόλα αυτά έχει την πεποίθηση, όπως έκανε και ο Δαλιανίδης σε όλες τις δουλειές του, πως υπάρχουν πολλοί νέοι καλλιτέχνες, ικανοί να συνυπάρξουν με βασικούς συντελεστές-πρωταγωνιστές που άφησαν εποχή στο Ρετιρέ.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ