22-04-2021

Ανδρέας Γεωργίου: Το «ευχαριστώ» στον ΑΝΤ1 μετά τη μεταγραφή του στον Alpha

Ο Ανδρέας Γεωργίου μετά την επιτυχία του «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1 και τα «Δίδυμα φεγγάρια» υπέγραψε με τον Alpha για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έγραψε ένα μήνυμα για να ευχαριστήσει τον ΑΝΤ1 και ν’αποχαιρετήσει τους συνεργάτες τους στο κανάλι.

«Μετά από ένα ταξίδι 4 χρόνων στον ΑΝΤ1, κάπου εκεί μέσα στον Ιούλιο με το φινάλε του Μπρούσκο θα σας αποχαιρετήσουμε. Γνωρίσαμε ανθρώπους που μοιραστήκαμε δημιουργικές στιγμές γεμάτο γέλιο, ένταση, άγχος αλλά και μεγάλης ικανοποίησης ως προς τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή. Μαζί καταφέραμε να βγει η δουλειά μας προς τα έξω και να θυμίσουμε σε πολλούς λαούς ότι η Ελλάδα υπάρχει και ακόμη (όσο και να θέλουν κάποιοι να την υποβαθμίσουν) μαγεύει με την ενέργεια της και την ομορφιά της.

Αναπολώ σήμερα το 2013 και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Λάτσιο που το 2013 μας “άνοιξε” την πόρτα και μας πίστεψε, την κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη και την ομάδα της που επικοινώνησε με έναν πρωτότυπο τρόπο το Μπρούσκο στα ΜΜΕ.

Στην συνέχεια το 2015 τον κύριο Τζώνυ Καλημέρη και τέλος τον κύριο Θοδωρή Κυριακού για την φιλική του προσέγγιση και την στήριξη σε όλη αυτή τη διαδρομή απο την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι 4 χρόνια που θα κρατήσω για πάντα στην ψυχή μου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ