07-05-2021

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 5/04

Καλημέρα!

Tι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Από σήμερα νέες προοπτικές θα ανοιχτούν ξαφνικά για το ζώδιό σου και θα σου δώσουν την ευκαιρία να δράσεις με αποφασιστικό τρόπο, προκειμένου να προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί τα κατάλληλα εφόδια θα τα πάρεις χωρίς να το περιμένεις και θα πρέπει να τα αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ταύρος
Η επιτυχία που βίωσες προσφάτως, αγαπητέ Ταύρε, σε οδήγησε σε ένα ξεκαθάρισμα εχθρών και φίλων, κάτι που σου ήταν πολύ αναγκαίο το τελευταίο διάστημα. Μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να σε κρίνει και μην συζητήσεις τις εκτιμήσεις σου. Τράβα τον δρόμο σου και συγκεντρώσου στους δικούς σου στόχους. Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις ή τις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Φρόντισε να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι
Οι ενοχές που ένιωσες, αγαπητέ Δίδυμε, για κάποια πράγματα στο παρελθόν, αποδεικνύονται πέρα για πέρα μάταιες. Από σήμερα η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια και θα δικαιωθείς. Απόφυγε να σχολιάσεις όσα δημιουργήθηκαν και συνέχισε τον δρόμο σου με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που σε διακρίνει. Η δικαίωση δεν θα αργήσει να έρθει. Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν. Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος
Πολύ σύντομα, αγαπητέ Καρκίνε, θα λάβεις ένα μήνυμα που θα σε αναστατώσει. Ευτυχώς οι πληροφορίες δεν θα είναι απόλυτα σωστές. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και μην συζητήσεις με κανέναν πριν βεβαιωθείς. Έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις κάθε κίνδυνο που μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο. Περίμενε πριν αναλάβεις δράση. Για άλλη μια φορά, οι πολλές υποχρεώσεις και οι καθημερινές σου ευθύνες θα γίνουν αιτία να αγχωθεί το ταίρι σου. Φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον αισθηματικό σου τομέα. Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, δεν είναι άσχημα τα πράγματα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Λέων
Ο χρόνος που πέρασε σού άφησε πολλές πικρίες αλλά και δυνατότητες που ακόμα δεν έχεις εκμεταλλευτεί. Από σήμερα που το πλανητικό σκηνικό ευνοεί το ζώδιό σου, ξεκίνα σταδιακά και με αργά βήματα να εξετάζεις αυτά τα δεδομένα των οποίων η χρησιμότητα είναι σημαντική για το μέλλον σου. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους περιμένοντας θαύματα. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα δεχτείς για να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα.

Παρθένος
Από σήμερα η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά κυρίως σε μια βοήθεια που θα δεχτείς σύντομα και θα είναι καθοριστική για ολόκληρη τη ζωή σου. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και μην προσπαθείς να σταθείς στον αέρα. Τα προβλήματα δεν λύνονται χωρίς σχεδιασμό και μεθόδευση και η ζωή είναι έτοιμη να σου δώσει αυτό το μάθημα. Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν. Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά; Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις γιατί προβλέπονται εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

Ζυγός
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει χωρίς δράση. Τώρα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να τακτοποιήσεις υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη. Σύντομα μία συμφωνία θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς εκεί που πρέπει και να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, από θέση ισχύος. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην πάρεις σήμερα οικονομικά ρίσκα. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Σκορπιός
Ο νέος προγραμματισμός φέρνει πίεση και άγχος, αγαπητέ Σκορπιέ. Μην παρασύρεσαι από ανούσιες δραστηριότητες που σου σπαταλούν άδικα τον χρόνο. Όταν τα σημαντικά ζητήματα τακτοποιηθούν, θα έχεις το περιθώριο για διασκεδάσεις, αλλά μέχρι τότε θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές θυσίες ακόμα. Ευτυχώς ο χρόνος περνάει γρήγορα. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σήμερα φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται.

Τοξότης
Από σήμερα η βελτίωση της διάθεσής σου και η άνοδος της δημιουργικότητάς σου θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της αστρολογικής πρόβλεψης για το ζώδιό σου, όλο το ερχόμενο διάστημα. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει άσκοπα, τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν τον δυναμισμό σε κάθε πράξη φέρνοντας επιτυχίες. Πέσε με τα μούτρα στη δουλειά και θα ανταμειφθείς. Φρόντισε τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθηματικά, να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου. Φρόντισε να μην φορτιστείς και να μην πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα αναφορικά με τα προβλήματα του παρελθόντος. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Αιγόκερως
Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου, με τους πλανήτες να διαμορφώνουν θετικό κλίμα σε κοινωνικό επίπεδο. Παρεξηγήσεις του παρελθόντος θα λυθούν οριστικά και η ανανέωση θα είναι μεγάλη. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε αλλαγές – εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα και σύντομα θα τα καταφέρεις. Μπορείς σήμερα στα αισθηματικά σου να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει. Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες που θα κάνεις και τις συμφωνίες που θα κλείσεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Υδροχόος
Οι φόβοι και οι ανασφάλειες σε οδηγούν, αγαπητέ Υδροχόε, σε λάθη με ολέθρια αποτελέσματα. Είναι πια καιρός να βρεις τις χαμένες ισορροπίες και να φροντίσεις για όσα σε ταλαιπωρούν επίμονα όλο αυτό τον καιρό. Μην επιτρέψεις στην αφέλεια να σε κατευθύνει. Δες τα πράγματα σε ρεαλιστική διάσταση και οργάνωσε τη ζωή σου με σοβαρότητα. Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά, τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ιχθείς
Από σήμερα και για όλο το ερχόμενο διάστημα θα μπορέσεις, αγαπητέ Ιχθύ, να φέρεις τα πάνω κάτω με ευκολία και να οδηγήσεις τη ζωή σου στη μεταμόρφωση που ονειρεύεσαι. Σκέψου πραγματικά τι θέλεις και ακολούθησε τον σωστό τρόπο για να το αποκτήσεις. Εμπόδια φυσικά θα υπάρξουν αλλά δεν θα είναι καθοριστικής σημασίας. Η θετική σκέψη θα βοηθήσει πολύ τις εξελίξεις. Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, καθώς και να τακτοποιήσεις θέματα που ακόμη καθυστερούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή:Oroskopos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ