07-05-2021

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 24/03

Καλημέρα!

Tι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Σύντομα, αγαπητέ Κριέ, πρόκειται να δεχτείς μια πρόταση, την οποία όμως θα πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά, καθώς είναι πολύ πιθανόν να κρύβει κινδύνους τους οποίους μπορείς να αποφύγεις εντοπίζοντάς τους. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε καμία κατάσταση και μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μίλα σήμερα με το ταίρι σου, δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, το πώς βλέπεις τη σχέση σας και όλα θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα θα μπορέσεις να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες που παραμένουν σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν και βελτιώνονται.

Ταύρος
Το κοινωνικό σκηνικό διαμορφώνεται θετικά για το ζώδιό σου και σου χαρίζει ευκαιρίες για δράση που θα σε απογειώσουν. Νέες γνωριμίες θα κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σου και θα υπόσχονται πολλά για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου να προχωρήσει. Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, θα πρέπει πρώτα να τη σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

Δίδυμοι
Υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη σε αγχώνουν, αγαπητέ Δίδυμε, και θα αναθεωρήσεις πολλά κατά τη διάρκεια των ερχόμενων ημερών. Μία σημαντική βοήθεια που θα δεχτείς θα σε απελευθερώσει από πιέσεις και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά από αυτά που απαιτείται. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Επαγγελματικά, δεν έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου θα σε βάλουν σε σκέψεις, σχετικά με το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ‘ανοίγματα’ που έχεις από το παρελθόν.

Καρκίνος
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και γεμάτος εμπόδια τα οποία καλείσαι, αγαπητέ Καρκίνε, να ξεπεράσεις, προκειμένου να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Δείξε σοβαρότητα στον τρόπο κατανόησης των απαιτήσεων που επιβάλλουν οι νέες συνθήκες και τίποτα δεν θα σου σταθεί πλέον εμπόδιο σε όσα έχεις δρομολογήσει. Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο αισθηματικά, ώστε να κάνεις μια νέα σχέση έτσι όπως ακριβώς θα την ήθελες. Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στα επαγγελματικά σου, ούτως ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

Λέων
Τα άστρα προσφέρουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να προχωρήσεις στη ζωή σου δυναμικά και να εξασφαλίσεις καλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Ακολούθησε το ένστικτό σου που σε οδηγεί απολύτως σωστά. Σύντομα θα οδηγηθείς σε ολοκληρωτική επιτυχία, η οποία θα έχει μεγάλη διάρκεια. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Μπαίνεις όμως σε μια περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος
Κάποιο άτομο από τον φιλικό σου κύκλο πρόκειται, αγαπητέ Παρθένε, να σε απασχολήσει και να σε ταράξει. Μην βιαστείς να αντιδράσεις, καθώς ενδέχεται να μην γνωρίζεις εξ αρχής όλα τα στοιχεία που οδήγησαν στη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Όταν ενημερωθείς με τα πλήρη στοιχεία, θα αξιολογήσεις πιο σωστά και θα αποφύγεις μια περιττή ρήξη. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Ζυγός
Το ερχόμενο διάστημα πολλά ζητήματα θα τακτοποιηθούν, αγαπητέ Ζυγέ, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει και να σε προτρέψει να αλλάξεις πορεία. Η σοβαρότητα και η συνέπεια που θα δείξεις θα οδηγήσουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις το πρόγραμμά σου με το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα. Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

Σκορπιός
Η λογική, η καλοσύνη και η ευγένειά σου, δημιουργούν θετικό κλίμα στον κοινωνικό σου περίγυρο, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτό σου ανταποδίδει εύνοια σε όλους τους τομείς. Επωφελήσου και διεύρυνε τον κύκλο σου. Εντυπωσιάζεις και αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις στόχους με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Περάστε σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία και η ευτυχία στη σχέση σας. Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Αγορές που μπορεί να προκύψουν καλό θα είναι να τις χειριστείς με μεγάλη σύνεση.

Τοξότης
Μια νέα τάξη πραγμάτων ανανεώνει τη ζωή σου ολοκληρωτικά, αγαπητέ Τοξότη. Ο τρόπος δράσης σου έρχεται να εξισορροπήσει την καθημερινότητά σου με θετικά αποτελέσματα για την ψυχολογία σου, οδηγώντας στην ευτυχία. Μην αφήσεις τον αρνητισμό κάποιων να σε επηρεάσει καθοριστικά. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, ούτως ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Πρόσεξε αρκετά πιθανές άσκοπες αγορές.

Αιγόκερως
Οι ικανοποιήσεις που προβλέπονται για το ζώδιό σου είναι μεγάλες και θα έχουν διάρκεια. Ετοιμάσου να τις δεχτείς και μην αμφισβητείς διαρκώς οτιδήποτε θετικό σου συμβαίνει. Η καλή σου διάθεση μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα με μεγαλύτερη ευκολία. Ο Ερμής από τον Κριό σε προικίζει με πολύ καλή επικοινωνία και θα έχεις μεγάλο δυναμισμό. Με τις τόσο καλές επιρροές των πλανητών, θα περάσεις πολύ καλά, αισθηματικά. Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά, ενώ θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Υδροχόος
Σύντομα, αγαπητέ Υδροχόε, θα λάβεις μία πληροφορία η οποία θα σε απελευθερώσει και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις τις επιθυμίες σου με πιο άμεσο τρόπο. Οι φόβοι του παρελθόντος υποχωρούν και οδηγείσαι σε ολοκληρωτικές αλλαγές που θα φέρουν τεράστια ανανέωση στην ψυχολογία σου. Μην αφήσεις απόψεις άλλων να καθορίσουν το μέλλον σου. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άσε το άγχος που έχεις στην άκρη και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου. Επαγγελματικά, η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με συζητήσεις και σχέδια. Προβλήματα που είχες μέχρι τώρα θα μπορέσεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Ιχθείς
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα για το ζώδιό σου και υπόσχεται ικανοποιήσεις σε πολλούς τομείς. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για δράση που μπορεί να οδηγήσει σε μεταμόρφωση και θρίαμβο. Μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος και δείξε αφοσίωση, συνέπεια και μεγάλη σοβαρότητα μπροστά στις προκλήσεις. Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στον αισθηματικό τομέα και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Θα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.

Πηγή:Oroskopos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ