15-04-2021

Το άγνωστο δράμα του Γιώργου Αγγελόπουλου (εικόνες)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να δείχνει ήρεμος και αισιόδοξος μέσα στο «Survivor» αλλά στη ζωή του έχει περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις.

Ένα άγνωστο δράμα που δεν γνωρίζατε για τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης. Ο θείος του μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει ο Ντάνος.

Κύριε Ιωάννη γιατί πιστεύεις πως όλοι χτυπάνε τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Πιστεύω τον χτυπάνε γιατί είναι δυνατός παίκτης… Είναι και το στοίχημα στη μέση όπου τον δείχνει πρώτο κι έτσι λογικό είναι να παίζονται πολλά γύρω από το όνομά του.

Τι άτομο είναι ο Γιώργος, εμείς τον βλέπουμε ήσυχο και σκεπτικό ενώ οι υπόλοιποι μέσα στο παιχνίδι τον παρουσιάζουν εντελώς διαφορετικά;

Καμία σχέση. Ο Ντάνος είναι ήρεμο άτομο. Άσχετα αν γυμνάζεται και έχει αυτό το νεύρο σαν άτομο είναι πολύ ήρεμο. Δεν είναι άτομο που τσακώνεται και ούτε ποτέ του δημιουργεί προβλήματα.

Πέρασε εύκολα χρόνια;

Οχι και τόσο εύκολα. Έχασε τον πατέρα του και παλεύει μαζί με τον αδελφό του να είναι η μητέρα του καλά. Ο Γιώργος αγαπούσε πολύ τον πατέρα του. Δυστυχώς όμως έφυγε από αυτή την άσχημη ασθένεια πριν από δέκα χρόνια όταν ο Γιώργος ήταν 24 ετών. Η μητέρα του μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία κι εκείνη οπότε γι αυτό είναι τόσο δεμένος με την οικογένειά του.Έχει και έναν αδελφό.

Στην Σκιάθο τι λένε για τον Αγγελόπουλο;

Στην Σκιάθο τον στηρίζουν και τον αγαπάνε πολύ και θυμώνουν όταν του κάνουν τέτοιο πόλεμο.

Φαντάζομαι από παιδί εκτός από ποδοσφαιριστής και εκπαιδευτής θα έκανε κι άλλες δουλειές.

Δούλεψε και δουλεύει σκληρά στη ζωή του. Εκτός από το ποδόσφαιρο, ο Γιώργος δούλεψε και σε βενζινάδικο και πολλές άλλες δουλειές..

Πηγή: showtime-cy.blogspot

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ