07-05-2021

Γιατί η Natalie Portman δεν θα πάει σήμερα στα Όσκαρ;

Με επίσημη ανακοίνωση της η διάσημη ηθοποιός, γνωστοποίησε πως δεν θα παρευρεθεί στην αποψινή 89η λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Η 35χρονη πολυβραβευμένη ηθοποιός, είναι υποψήφια, για Όσκαρ Α Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως Jackie (Kennedy) στην ομώνυμη ταινία, αλλά στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως δεν θα μπορέσει να πάει στην τελετή των Όσκαρ.

Στην ίδια ανακοίνωση, που έγινε χθες, κοινοποιούσε την απουσία της και από τα χθεσινά Independent Spirit Awards, όπου η Natalie Portman ήταν και πάλι υποψήφια για βραβείο πρωταγωνιστικού ρόλου και η ταινία της διεκδικούσε 4 συνολικά βραβεία.

Ο λόγος που η διάσημη ηθοποιός χρειάστηκε να απέχει από αυτές τις δύο τελετές, είναι το γεγονός πως είναι έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της με το σύζυγό της και Γάλλο χορογράφο και χορευτή Benjamin Millepied.

Η Portman, φρόντισε να τονίσει στην ανακοίνωσή της, πως νιώθει τυχερή και αισθάνεται μεγάλη τιμή που είναι υποψήφια απέναντι σε άλλους σημαντικούς υποψήφιους και ευχήθηκε σε όλους ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ