20-04-2021

Μίνα Αρναούτη: Οι απαντήσεις της για το δυστύχημα Παντελίδη (video)

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη μετέφερε τις απαντήσεις της πελάτισσας του σχετικά με το πώς έγινε το δυστύχημα που «κόστισε» τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ και τι συνέβη και έχασε τον έλεγχο το αυτοκίνητο;

Ο Γιάννης Κωλλέτης μεταξύ άλλων δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «42 μέρες ήταν στην εντατική η Μίνα, 42 μέρες ήμασταν εκεί να μάθουμε από τους γιατρούς εάν η Μίνα θα ζήσει… όταν πήγε στην Μονάδα αυξημένης φροντίδας είχα την αγωνία να την δω πια, αλλά έπρεπε να βρω και έναν τρόπο να σπάσω και τον πάγο… Είχε την τραχειοστομία, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά της είπα: “Πρώτη φορά με έχει στήσει κοπέλα σε ραντεβού 45 μέρες”. Η πρώτη επαφή ήταν μία συνάντηση συγκινητική θα έλεγα… Τον πατέρα της η Μίνα τον έχασε σε τροχαίο στα 11 της χρόνια».

«Από την πρώτη στιγμή από τα έγγραφα της τροχαίας προκύπτει ότι οδηγούσε ο Παντελίδης»! Τι άλλο αποκάλυψε όμως ο δικηγόρος της για πρώτη φορά; “Αυτό που δεν έχει βγει προς τα έξω είναι ότι από την σάρωση στο προσκεφάλι του οδηγού, όλο το προσκεφάλι, εκεί βρέθηκε γενετικό υλικό μόνο από τον θανόντα… εάν οδηγούσε η Μίνα ή η Φρόσω δεν θα ακουμπούσαν πίσω στο προσκεφάλι;».

https://vimeo.com/204343845

https://vimeo.com/204345868
Διαβάστε επίσης:

Ο δικηγόρος της Φρόσως Κυριάκου μιλάει πρώτη φορά – Τι αποκάλυψε για τα ευρήματα DNA; (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ