30-10-2020

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 7/2

Καλημέρα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Είστε και εσείς που έχετε μία περίεργη αυτοπεποίθηση και είστε ανυπόμονοι σήμερα αλλά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε συμμάχους και να βρείτε και κοινά σημεία αναφοράς… Ερωτικά, είστε αρκετά ασταθείς λόγω του ενθουσιασμού σας και είναι εύκολο να πληγώσετε αλλήλους αλλά και να σας το ανταποδώσουν κυρίως με την αδιαφορία τους… Επαγγελματικά, μην οριστικοποιείτε τίποτα!

Ταύρος
Είστε τόσο ομιλητικοί σήμερα όσο και να λέτε και αυτά που δεν πρέπει… Δυστυχώς μπερδεύετε τη φαντασία με το ρεαλισμό κάτι που δεν το κάνετε συχνά αλλά σίγουρα δεν το κάνετε επίτηδες… Ερωτικά, θέλετε ένα διάλειμμα γιατί είπατε πολλά έως και να εκτεθήκατε παραπάνω από όσο πρέπει.. Επαγγελματικά, είστε έτοιμοι να αναστείλετε ένα σχέδιο αλλά να το αντικαταστήσετε άμεσα!

Δίδυμοι
Είστε και εσείς που αλλάζετε την κοσμοθεωρία σας και τελικά είστε πιο εξωστρεφείς και ανοίγεστε περισσότερο… Ερωτικά, αυτό σημαίνει ότι θα σκεφτείτε και να πάτε πίσω και να διορθώσετε αυτό που σας στερούσε χαρούμενες στιγμές… Επαγγελματικά, σας χρειάζεται περισσότερη δράση κυρίως σε κανόνες που πρέπει και να τους επιβάλλετε αλλά και να τους ακολουθήσετε!

Καρκίνος
Είστε ερωτικοί σήμερα και άκρως συναισθηματικοί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπιέζεστε κιόλας γιατί αυτό δεν εκτιμάται όσο θα θέλατε… Ερωτικά, υπάρχει μία περίεργη ησυχία και υποψιάζεστε ότι σας κρύβουν κάτι ή έστω δε σας λένε όλη την αλήθεια… Επαγγελματικά, υπάρχουν λιγότερες συζητήσεις πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα!

Λέων 
Είστε και εσείς που έχετε τις ανησυχίες σας τις οποίες τις καλλιεργείτε μόνοι σας και αυτό που σας κάνει να θέλετε να κάνετε βήματα μπροστά χωρίς όμως να μπορείτε να τα προδιαγράψετε σωστά… Ερωτικά, είστε τόσο ενεργητικοί όσο και να μοιράζετε προσφορές χωρίς να δίνετε τίποτα συγκεκριμένο… Επαγγελματικά, είστε έτοιμοι να ζητήσετε εξηγήσεις και μάλιστα είστε και λίγο αφ’ υψηλού!

Παρθένος
Μία μέρα που αλλάζετε τακτική και είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που ζητάτε και σε αυτά που μπορείτε να δώσετε αλλά απαιτείτε και από τους άλλους την ίδια συνέπεια… Ερωτικά, δεν πιστεύετε πλέον σε λόγια αλλά σε πράξεις τις οποίες τις θέλετε ολοκληρωμένες… Επαγγελματικά, υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και οικονομική στενότητα!

Ζυγός
Πιο αργά πάτε εσείς και βλέπετε τους αντιπάλους σας να θέλουν να σας προσπεράσουν και αυτό είναι ένας παράγοντας που σας αγχώνει… Ερωτικά, σωστά πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλά ακόμα να διευκρινίσετε και μπαίνετε σε διαδικασία να είστε χαλαροί και να συζητάτε τα πάντα.. Επαγγελματικά, οι σπασμωδικές κινήσεις των συνεργατών σας βάζουν και εσάς σε εγρήγορση!

Σκορπιός
Ευκαιρία να κάνετε και εσείς κάτι για τον εαυτό σας και αυτό είναι να προσπαθήσετε να αναγνωρίσετε την αξία σας και να την αξιοποιήσετε κυρίως γιατί αυτό έχει να κάνει με μεθοδικές κινήσεις που θα πιάνουν από τη ρίζα τα θέματα που ανακύπτουν και θα τα φέρνετε στην επιφάνεια… Ερωτικά, σωστά πιστεύετε ότι χρειάζεστε χρόνο να αφομοιώσετε τις αλλαγές… Επαγγελματικά, είστε ανυπόμονοι και κάτι κυνηγάτε!

Τοξότης
Είστε και εσείς που ξέρετε πλέον ότι η επικοινωνία θα πρέπει να είναι πιο ανοιχτή και να μάθετε να ακούτε προτού κρίνετε τουλάχιστον για αρχή.. Κατά δεύτερον συζητάτε πιο έντονα την αλλαγή ή την αγορά ενός αυτοκινήτου… Ερωτικά, είστε ακαταμάχητοι όμως αυτό σας κάνει και εγωιστές… Επαγγελματικά, είναι καθήκον σας να ακούτε ακόμα και αν ξέρετε που θα καταλήξει μία συζήτηση!

Αιγόκερως
Σας φεύγει και ο Ερμής και τώρα ξέρετε ότι οι πρωτοβουλίες σας οι λεκτικές θα περιοριστούν όμως θα έχετε την ευχέρεια να είστε αισιόδοξοι όταν όμως έχετε τις βάσεις να το πιστεύετε και να το στηρίξετε… Ερωτικά, υπάρχουν αρκετά πράγματα που θέλετε να αλλάξετε και να ρωτήσετε τον εαυτό σας γιατί κρίνετε πολύ αυστηρά τους άλλους και καθόλου τον εαυτό σας… Επαγγελματικά, σήμερα σας κάνουν ένα παιχνίδι που ξέρουν ότι θα σας επηρεάσει συναισθηματικά!

Υδροχόος
Είστε καλοί οικοδεσπότες γι’ αυτό σας έρχεται και ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο να σας δώσει ένα επιπλέον εφόδιο να είστε αφοσιωμένοι ερωτικά εκεί που βλέπετε ότι αξίζει τον κόπο… Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα περιοριστείτε κιόλας, αλλά σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές… Επαγγελματικά, κάποιες συζητήσεις οδηγούν σε αδιέξοδο και σας αγχώνει πως θα τις ξαναφέρετε στο τραπέζι έστω και με παραλλαγές!

Ιχθείς
Ευκαιρία για ερωτικά τεστ σήμερα και να δείτε πόσο σας αγαπάνε και τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι άλλοι για εσάς… Το ίδιο όμως πρέπει να ρωτήσετε και τον εαυτό σας για να είστε και πιο δίκαιοι, αν και σήμερα το ζητούμενό σας είναι η ασφάλεια που μπορείτε να νιώσετε μέσω των άλλων… Ερωτικά, λοιπόν μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.. Επαγγελματικά, είναι μία ευκαιρία να διερευνήσετε το παρασκήνιο!

Πηγή: Astrologos.gr