12-02-2021

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 13/01

Καλημέρα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Ευτυχώς που καταλαβαίνετε ότι πρέπει να χαλαρώσετε κάπως και ευτυχώς που ξέρετε να εκμεταλλεύεστε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας γιατί αυτό θα σας δώσει δυνάμεις να αντεπεξέλθετε ή και να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα. Ερωτικά σας αρέσει να δείχνετε αυτά που νιώθετε και κυρίως να χαίρεστε τις στιγμές… Επαγγελματικά, υπάρχουν προβλήματα που τα βλέπετε μεγαλύτερα από ό,τι στην πραγματικότητα είναι!

Ταύρος
Είστε και εσείς που πιστεύετε ότι μπορείτε να τακτοποιήσετε τα πάντα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ειδικά θέματα σπιτιού και γι’ αυτό θα πιεστείτε αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει… Ερωτικά, παίρνετε φόρα από την Κυριακή και μετά και αυτό που σας δίνει ικανοποίηση είναι ότι μπορείτε να κάνετε πλάνα πιο μακροπρόθεσμα σε πολύ συγκεκριμένες βάσεις… Για τα επαγγελματικά σας, το κλίμα ελαφραίνει και σας βοηθάει να εκφραστείτε πιο ελεύθερα!

Δίδυμοι
Είστε αρκετά κινητικοί αυτό το τριήμερο και αυτό που σας αρέσει είναι να κάνετε αποστάσεις! Ερωτικά το κλίμα έχει υπερβολές και μάλλον τις επικροτείτε ή τις αναζητάτε… Αυτό που έχει σημασία για εσάς είναι να δείξετε ότι δε θέλετε να δημιουργείτε αμφιβολίες και μάλιστα θέλετε να ξέρουν ότι αυτό προέρχεται από βαθιές σας επιθυμίες. Επαγγελματικά, έχετε καταφέρει να υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης!

Καρκίνος
Για εσάς είναι ένα τριήμερο που αυτό που χρειάζεστε είναι να επαναπροσδιοριστείτε και να βάλετε προτεραιότητες. Ερωτικά, αυτό σημαίνει ότι θέλετε κάτι να γίνει με πιο συνοπτικές διαδικασίες και να μη φοβηθείτε τη δέσμευση και αυτό που θα επακολουθήσει… Κυρίως πρέπει να καταλάβετε τι αισθάνεστε… Επαγγελματικά, σας αγχώνει ότι κάποιες αντιδράσεις ούτε καν τις περιμένατε, αλλά πρέπει να τις διαχειριστείτε!

Λέων
Ένα τριήμερο που έχει για εσάς αρκετές δόσεις προβολής και αυτό δε σας αγχώνει αντίθετα σας αρέσει και το επικροτείτε! Αυτό που σας διασκεδάζει είναι να παρέχετε στον εαυτό σας πολυτέλειες οι οποίες μπορεί να σας στοιχίσουν και ακριβά… Ερωτικά, είστε σε φάση που χρειάζεται να καθησυχάσετε τους άλλους και κυρίως να βάλετε να σκεφτούν περισσότερο ή να κάνουν ανάλυση συμπεριφοράς. Επαγγελματικά έχετε καταφέρει να διαχειρίζεστε το ξαφνικό με αρκετή ψυχραιμία!

Παρθένος
Ευκαιρία για να ανιχνεύσετε τι συμβαίνει πίσω από εσάς και ευκαιρία να το δείτε και ψύχραιμα και να το συζητήσετε λογικά ώστε να ξέρετε που βαδίζετε και για ποιο λόγο… Ερωτικά, αυτό που σας λείπει είναι αυτοπεποίθηση και μάλλον όταν το αντιλαμβάνεστε λειτουργείτε εντελώς εγωιστικά ώστε να φαίνεστε απόμακροι… Επαγγελματικά, υπάρχει η τάση να αφήνετε κάτι για αργότερα για να ελαφρώσετε το τώρα, έστω και προσωρινά!

Ζυγός
Είστε αρκετά επιρρεπείς σε λάθη και κυρίως σε πράξεις που σας προβάλλουν αρκετά αλλά γίνεστε στόχος… Λίγη παραπάνω σκέψη θα βοηθούσε και ένα καλό αντιστάθμισμα θα ήταν φίλοι και ανοίγματα σε κοινωνικό περιβάλλον. Πάντως στην εργασία σας μη φοβάστε να εκτελέσετε κάτι αλλά οργανώστε το καλύτερα. Ερωτικά όσο ξαφνικά τα πράγματα σας συμβαίνουν τόσο δυσκολεύεστε να τα αφομοιώσετε!

Σκορπιός
Είστε και εσείς που περιμένετε να σας δώσουν ένα σήμα για τα ερωτικά σας και είστε προετοιμασμένοι να απαντήσετε και να κάνετε μεγαλειώδη ανταπόκριση. Ερωτικά αυτό που σας κάνει να είστε σε εγρήγορση είναι η καλή και γλυκιά συμπεριφορά! Βέβαια πρέπει να σκέφτεστε πολύ καλά πριν μιλήσετε. Επαγγελματικά υπάρχουν σκέψεις για δημιουργική δράση αλλά πρέπει να βιαστείτε!

Τοξότης
Είστε τόσο καλύτερα οργανωμένοι όσο και να εκπλήσσετε τους συνομιλητές σας με τη λεπτομέρεια που προσεγγίζετε κάποια θέματα. Ερωτικά είστε κάπως επιφυλακτικοί και προσπαθείτε να αφήσετε κάτι εντελώς στο ένστικτό σας για να πάρετε μία απάντηση.. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να καταλαβαίνετε εσείς τι θέλετε από τους άλλους… Επαγγελματικά, είστε εστιασμένοι στα οικονομικά και αυτό είναι το κίνητρο των αποφάσεών σας!

Αιγόκερως
Είστε αρκετά προβληματισμένοι και ορθώς γίνεστε μυστικοπαθείς και ξανασκέφτεστε κάποια πράγματα και ζητάτε διευκρινίσεις ή έχετε ένα λόγο να περάσετε σε μία λεκτική επίθεση που ο σκοπός σας δεν είναι να κερδίσετε αλλά να καταλάβετε τη διαφορά των απόψεων. Ερωτικά υπάρχουν θέματα που σας ευχαριστούν να τα σκέφτεστε για να καταλάβετε και τα δυνατά σας σημεία και να τα διαχειριστείτε αναλόγως!

Υδροχόος
Αφήνετε τις πρωτοβουλίες στους άλλους και αυτό είναι που σας κάνει να νιώθετε καλά γιατί και τους δείχνετε εμπιστοσύνη και ξέρετε ότι αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως και σε βάθος χρόνου. Είναι και μία ευκαιρία να αποδείξετε ότι αντιδράσατε σπασμωδικά και να προσπαθήσετε να εξηγηθείτε… Ερωτικά, υπάρχει η διάθεση για συγκαταβατικότητα αλλά ακόμα και αυτό θα σας πιέσει… Επαγγελματικά, περιμένετε κάτι που όμως θέλει οργάνωση και προσεκτικές έως και μυστικές κινήσεις!

Ιχθείς
Είστε σε φάση που νιώθετε ότι υπερέχετε και αυτό που σας αρέσει είναι ότι έχετε και ανθρώπους που θα σας στηρίξουν και θα σας συμβουλέψουν σωστά ή και θα σας βάλουν μία βάση για να κινηθείτε. Ερωτικά σαφώς και χρειάζεται να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα το οποίο θα σας βοηθήσει να δείτε κάποια πράγματα πιο σοβαρά. Επαγγελματικά έχετε καταλάβει ότι η πολλή ανάλυση έχει ένα και μοναδικό σκοπό, να υπάρχει καλύτερη κατανόηση των θεμάτων!

Πηγή:Astrologos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ