30-10-2020

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 8/12

Καλημέρα! Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα;

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Έχετε πολύ μεγάλη ενέργεια σήμερα και γενικά το γεγονός ότι θέλετε να ηγείστε σας επιβραβεύει! Ερωτικά έχετε το δίκιο σας που νιώθετε λίγο περιορισμένοι αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί θα ανακάμψετε και μάλιστα τάχιστα… Λίγο τις σκέψεις σας να βάλετε σε τάξη και όλα καλά. Επαγγελματικά να εμπιστεύεστε τις δυνάμεις σας αλλά να είστε περισσότερο πρακτικοί από θεωρητικοί!

Ταύρος
Αλλαγή προτεραιοτήτων για εσάς και πάνω από όλα μπαίνει η εργασία σας. Και γιατί την είχατε αφήσει πίσω και γιατί τώρα βλέπετε ότι είναι μία ευκαιρία να δράσετε. Ερωτικά τα πράγματα έχουν δυσκολίες κυρίως γιατί εσείς δίνετε μεγαλύτερες διαστάσεις σε θέματα που κλείνουν πολύ άμεσα. Επαγγελματικά είναι μία ευκαιρία να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας με τον καλύτερο τρόπο!

Δίδυμοι
Πολύ καλύτερα είστε σήμερα εσείς και βέβαια αυτό που έχει σημασία είναι να είστε και τόσο κοινωνικοί όσο και να βρίσκετε και την κατάλληλη παρέα για να περνάτε καλά! Ερωτικά είστε πάλι σε εγρήγορση και αυτό που σας απασχολεί είναι να βρείτε τις ισορροπίες σας και να περνάτε καλά. Επαγγελματικά είστε σίγουροι ότι πρέπει να δουλέψετε πιο συλλογικά!

Καρκίνος 
Είστε και εσείς που σήμερα θα τα βρείτε λίγο σκούρα γιατί υπάρχουν πληροφορίες που δεν μπορείτε να τις ερμηνεύσετε σωστά. Ερωτικά αυτό σημαίνει ότι είστε λίγο μυστηριώδεις και αυτό δε διευκολύνει κανέναν να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και ούτε βοηθάτε για να λυθεί ένα θέμα… Επαγγελματικά τώρα ψάχνετε για πόρους που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφαλείς κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο!

Λέων
Και πάλι εσείς επηρεάζετε τις καταστάσεις με το δικό σας τρόπο ακόμα και αν είστε απόντες! Έτσι λοιπόν και συζητιέστε και έχετε δώσει εξετάσεις και έχετε περάσει στα επαγγελματικά σας και αυτό είναι που σας κάνει να διακρίνεστε και να σας βλέπουν και με περισσότερη συμπάθεια. Ερωτικά θέλετε περισσότερη ένταση και φυσικά και περισσότερη δράση και αυτό που θα σας κάνει καλό είναι η περισσότερη επικοινωνία που θα κάνετε και οι αποκαλύψεις!

Παρθένος
Μέρα οργάνωσης η σημερινή και αυτό που έχει σημασία είναι ότι γενικά είστε σωστά οργανωμένοι για όλα. Έτσι λοιπόν στα ερωτικά σας πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές και να αποτιμάτε σωστά τα γεγονότα. Τα μηνύματα που σας έρχονται σας λένε κάτι έστω και αν αυτά είναι η σιωπή.. Επαγγελματικά έχετε το δίκιο σας να νιώθετε βάρος το οποίο είναι ένδειξη ευσυνειδησίας!

Ζυγός
Είστε πολύ καλύτερα σήμερα και σίγουρα νιώθετε έντονη την ανάγκη να συνεργαστείτε και με τους άλλους. Ερωτικά τώρα θα δείξετε αφοσίωση σε αυτούς που σας δείχνουν ενδιαφέρον αλλά και σε αυτούς που εσείς θέλετε να τους προκαλέσετε το ενδιαφέρον… Επαγγελματικά μην αγχώνεστε αν κάτι έμεινε πίσω γιατί τώρα μπορείτε να το πιάσετε και να το λύσετε!

Σκορπιός
Ενώ οι πρωινές ώρες έχουν ένα περίεργο ξεσήκωμα αλλά και μία ανυπομονησία που δεν ξέρετε πώς να την διαχειριστείτε, σταδιακά βρίσκετε τις ισορροπίες σας και από το μεσημέρι και μετά καταλαβαίνετε τι είναι αυτά που πρέπει να ασχοληθείτε, κυρίως σε επαγγελματικές εκκρεμότητες… Ερωτικά, καλές είναι οι συζητήσεις αλλά όταν έχουν μία πολύ συγκεκριμένη βάση και χτίζετε πάνω σε αυτές!

Τοξότης
Είστε και εσείς που σήμερα θέλετε να ανακτήσετε το χαμένο χρόνο από τα ερωτικά σας και να τους δώσετε χώρο ακόμα και εις βάρος της δουλειάς σας. Ερωτικά τώρα θα δείξετε τι ακριβώς θέλετε από τους άλλους και φυσικά θα το πάρετε! Επαγγελματικά παίρνετε φόρα τις απογευματινές ώρες και κυρίως δίνετε σωστές κατευθύνσεις οι οποίες είναι και ουσιαστικές για να προχωρήσετε!

Αιγόκερως
Είστε και εσείς που τώρα δίνετε μεγάλη βάση στα οικονομικά σας και ευτυχώς που υπάρχουν και οι κατάλληλες συγκυρίες ώστε να τα βελτιώσετε. Ερωτικά θέλετε περισσότερη ασφάλεια αλλά αυτή θα έρθει μετά από κάποιες αμφιταλαντεύσεις που είναι αναγκαστικές και που και εσείς θα δώσετε στον εαυτό σας. Επαγγελματικά έχετε κάθε λόγο να μη θέλετε την στασιμότητα!

Υδροχόος
Είστε πολύ σίγουροι για τις επιλογές σας και αυτή τη φορά έχετε και σωστές συμβουλές αλλά είστε και τυχεροί γιατί βρίσκετε τις κατάλληλες συγκυρίες για να κάνετε πράξη όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας είτε ως πλάνα είτε ως όνειρα ζωής! Ερωτικά από σήμερα και στο εξής θα εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και μάλιστα αυτό θα μάθετε το κάνετε πολύ γρήγορα και αποδοτικά, ακόμα και αν σκέφτεστε μια επανασύνδεση…. Επαγγελματικά μην υπερβάλλετε γιατί απλώς τα πράγματα μπορούν να επανέλθουν πολύ εύκολα!

Ιχθείς
Είστε λίγο πιο διαλλακτικοί σήμερα και αυτό είναι καλό γιατί τώρα θα ξέρετε και που μπορείτε να στηριχθείτε αλλά και τι έχετε να αντιμετωπίσετε. Ερωτικά είστε αυτοί που θα δώσετε μία ευκαιρία να σας αποδείξουν κάτι και βέβαια να συγχωρήσετε αν υπάρχει θέμα ή να σας συγχωρήσουν. Επαγγελματικά μη θεωρείτε τίποτα εντελώς δεδομένο γιατί επιδέχεται αλλαγές!

Πηγή:Astrologos.gr