21-01-2021

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 31/10

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αναλυτικές οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Οικονομικές διευθετήσεις στην πρώτη γραμμή και είστε αυτοί που θα βρείτε λύση καθώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε.. Ερωτικά, είστε σίγουροι ότι θέλετε περισσότερη ένταση στις σχέσεις σας και να έχουν πιο ουσιαστικές αναζητήσεις… Επαγγελματικά, τώρα μπορείτε να οργανώσετε κάτι καινούργιο με σημαντικές απολαβές, οι οποίες αν δεν έρθουν τώρα θα έρθουν σίγουρα αργότερα και μάλιστα θα σας λύσουν πολλά από τα ήδη υπάρχοντα θέματα λόγω οικονομικής στενότητας!

Ταύρος

Για εσάς έχει σημασία να ξέρετε τι ζητάτε από τους άλλους και πως μπορείτε να το παίρνετε από αυτούς… Έτσι λοιπόν στα ερωτικά σας αποκαλύπτετε τα πάντα, ακόμα και αυτά που είναι καλά κρυμμένα γιατί έτσι θεωρούν ότι επιτυγχάνονται οι ισορροπίες… Εσείς όμως τα θέλετε όλα στο φως… Επαγγελματικά, μη διστάζετε να αναζητάτε καινούργιους τρόπους να εφαρμόζετε αλλά και να τολμάτε να διεκδικείτε κάτι εντελώς καινούργιο που σας ταιριάζει!

Δίδυμοι

Μία μέρα με πολλή δουλειά αλλά και πολύ προγραμματισμό για τις επόμενες μέρες κάτι που θα σας βάλει και να σκεφτείτε και να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε με βάση τις γνώσεις σας αλλά και την εμπειρία σας… Ερωτικά, έχετε αποφασίσει να σκεφτείτε τα σοβαρά και όχι τα περιφερειακά που απλώς είναι ασήμαντα… Επαγγελματικά, δεν πρέπει να καθυστερείτε γι’ αυτά που είστε σίγουροι ότι ξέρετε να τα διαχειρίζεστε!

Καρκίνος

Είστε και σήμερα με έντονη ερωτική διάθεση αλλά με τη χαλαρή πλευρά αυτής χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις για την ώρα αλλά και αυτές έπονται αργότερα όταν θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις… Ερωτικά πάντως, έχετε αρκετές επιλογές ώστε να επιλέξετε την καλύτερη… Επαγγελματικά, πρέπει να εστιάσετε εκεί που υπάρχει εξέλιξη ακόμα και αν χρειαστεί να ξεβολευτείτε από τη σιγουριά σας!

Λέων

Ανακαινίσεις και μετακομίσεις σε πρώτη προτεραιότητα για εσάς και καλά κάνετε και αρχίζετε και συμβιβάζεστε με αυτή την ιδέα γιατί σας αρέσει ολοένα και περισσότερο… Ερωτικά, σίγουρα έχουν αρχίσει και απομακρύνονται οι σκιές, και τώρα αυτό που μένει είναι η αποφασιστικότητα που θα σας κάνει να θέλετε και να αφοσιωθείτε όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις…. Επαγγελματικά, να ασχολείστε με αυτά που σας αρέσουν γιατί έτσι είστε και καλύτεροι!

Παρθένος

Μέρα με αρκετά μηνύματα και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε κιόλας… Ερωτικά, είστε σωστά πολύ ανυπόμονοι γιατί θέλετε να ξέρετε αν αυτά που σας λένε έχουν και προεκτάσεις που θα σας βοηθήσουν να τις αξιοποιήσετε για να οργανώσετε τη δική σας δράση… Επαγγελματικά, μία πληροφορία σας γεμίζει με αισιοδοξία, κυρίως γιατί σας κάνει να σκέφτεστε πολύ θετικά.

Ζυγός

Έχετε και εσείς τους λόγους σας να θέλετε να νιώθετε ασφαλείς και όχι μόνο αυτό να είστε και κατοχυρωμένοι και αυτά που σας ανήκουν δεν μπορεί να σας τα αγγίξει κανείς… Ερωτικά, είστε σίγουροι ότι χρειάζεστε μία τονωτική ένεση, αλλά θα δείτε ότι μπορείτε να την προκαλέσετε και μόνοι σας…. Επαγγελματικά, μην είστε παραπάνω πρόθυμοι από όσο χρειάζεται!

Σκορπιός

Είστε από αυτούς που βλέπετε ξαφνικά ότι όλα τα θέματα κρέμονται από τις δικές σας ενέργειες οπότε καλά κάνετε και παίρνετε στα σοβαρά το ρόλο σας και αποφασίζετε να είστε πολύ δραστήριοι… Ερωτικά, θέλετε να δώσετε περισσότερο ρομαντισμό αλλά και φαντασία στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις… Επαγγελματικά, είστε έτοιμοι να δεχτείτε παρεμβάσεις για το καλό σας!

Τοξότης

Είστε αρκετά επιρρεπείς σε λόγια που υποψιάζεστε ότι λέγονται με την απουσία σας ή και παρόν να είστε σας κρύβουν και σας δίνουν μόνο ένα μέρος της πληροφορίας… Φυσικά και μπορείτε να μάθετε όλο και περισσότερα αν κάνετε τις σωστές ερωτήσεις ή και αν ξέρετε να πιέζετε τις καταστάσεις… Ερωτικά, το συναίσθημα σας κατευθύνει όλες σας τις ενέργειες…. Επαγγελματικά, πρέπει να κάνετε μυστικές συμμαχίες

Αιγόκερως

Η μέρα για εσάς αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά πολύ κοινωνική και έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους ή ακόμα και γνωστούς που θα σας συμπαρασταθούν και θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα να γίνετε φίλοι… Ερωτικά, σοβαρεύουν τα πράγματα κυρίως όταν εσείς θέλετε κάτι να ολοκληρώσετε και βλέπετε ότι θέλουν να σας υποστηρίξουν… Επαγγελματικά, υπάρχουν μεγαλύτεροι στόχοι που σας περιμένουν να τους κατακτήσετε!

Υδροχόος

Είστε τόσο συγκροτημένοι και τόσο πολύ σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας και θέλετε και αλλαγές που θα είναι για εσάς σχεδόν λυτρωτικές… Έτσι λοιπόν προβάλλετε τις απαιτήσεις σας, και θέλετε να εισακουστούν γιατί έχετε τα κατάλληλα επιχειρήματα να τις υποστηρίξετε… Ερωτικά, αποφασίζετε να κάνετε μία εξομολόγηση που θα αιφνιδιάσει θετικά αυτούς που θα την ακούσουν!

Ιχθείς

Είστε τόσο καλοί στις διαπραγματεύσεις όσο και στην επιχειρηματολογία σας… Για τα ερωτικά σας αυτό σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε το μέρος της ευθύνης που σας αναλογεί και μάλιστα να τις δώσετε και σημαντικές προεκτάσεις εξέλιξης… Επαγγελματικά, θεωρείτε ότι είναι πρόωρο να μιλήσετε για κάτι αλλά αυτό δε σας εμποδίζει να του βάλετε περισσότερα στοιχεία ώστε να είστε προετοιμασμένοι για όταν σας ζητηθεί ή όταν κρίνετε εσείς απαραίτητο να το επικοινωνήσετε!

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ