22-02-2021

Σίσσυ Φειδά: Φωτογραφήθηκε στο σπίτι με την 3 μηνών κόρη της (εικόνες)

Η Σίσσυ Φειδά φωτογραφήθηκε στο σπίτι της με την τριών μηνών κορούλα της.

Έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της μίλησε για την μητρότητα και πόσο την άλλαξε ως άνθρωπο. «Είμαι ευτυχισμένηΔεν ήθελα ένα παιδί απλά “για να το κάνω”, το ήθελα μέσα σε μία σωστή οικογένεια, πλημμυρισμένο με αγάπη», δήλωσε στο περιοδικό You.

Μίλησε ακόμα για τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο. «Ο Γιώργος με έκανε και ήθελα να κάνω το παιδί του. Υπάρχουν δύο σκέψεις σε σχέση με το να γίνεις μητέρα. Η πρώτη είναι “αγαπώ τα παιδιά και θέλω να γίνω μαμά”, αλλά υπάρχει και το άλλο που λέει “ναι, θέλω να γίνω μαμά, αλλά θέλω να γίνω με τον άνθρωπο που θα μου το βγάλει και θα με κάνει να νιώσω ότι μπορείνα γίνει ο πατέρας του παιδιού μου”».feida-you-1

Πώς ένιωσε όταν κράτησε πρώτη φορά στην αγκαλιά την κόρη της; «Για εμένα η συγκίνηση δεν ήταν μόνο όταν την πήρα αγκαλιά ήταν όταν μου την ακούμπησαν πάνω μου μία στιγμή που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια, ήταν τα πάντα όλα!».

Κλείνοντας αποκάλυψε αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση. «Ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ! Γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και τι θα βγει στο δρόμο σου, οπότε κατ’ επέκταση και τι πρόταση θα σου γίνει. Αν με ρώταγες να μου έχει λείψει, δεν μου έχει λείψει. Είμαι πολύ γεμάτη από τη δουλειά μου και η καθημερινότητά μου είναι τόσο δημιουργική που δεν μου δημιουργείται η ανάγκη αυτή. Αν το βάλω, στη ζυγαριά σίγουρα υπερέχει η δουλειά μου».

feida-you-3 feida-you-2-675x1024

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ