17-02-2021

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 17/06

Καλημέρα! Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Οι καταστάσεις βαδίζουν με αργό αλλά σταθερό ρυθμό σε πρόοδο, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Αγαπημένα πρόσωπα ανυπομονούν να χαρούν με τις εξελίξεις – φρόντισε να μην σου μεταφέρουν αυτή την ανυπομονησία, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. Ακολούθησε τον δρόμο που έχεις ορίσει και δείξε υπομονή και σοβαρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις χάρη και στη μεγάλη κατανόηση που θα δείξει το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στη ζωή σου, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα στα οποία θα πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία, προκειμένου να τα ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, οπότε περιόρισε όσο το δυνατόν τα έξοδα.

Ταύρος

Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό περιλαμβάνει εντάσεις σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, οι οποίες δημιουργούν παρεξηγήσεις χωρίς ουσία. Απόφυγε να συμμετάσχεις σε συζητήσεις και μην λες τη γνώμη σου για θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα. Αν καταφέρεις να τα αποφύγεις όλα αυτά, αργότερα θα έχεις καλύτερες προϋποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στα αισθηματικά σου. Εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο κατά την οποία οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, αλλά εσύ συνεχίζεις να κάνεις πολλά έξοδα.

Δίδυμοι

Γενικά
Κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα εντυπωσιαστεί, αγαπητέ Δίδυμε, από τις ικανότητές σου και θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να εξελιχθείς, μέσα από μια πολύ σημαντική πρόταση που θα σου κάνει. Σκέψου αρκετά τον τρόπο που μπορείς να αξιοποιήσεις αυτή τη βοήθεια, ώστε να οδηγηθείς σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αν πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και του μιλήσεις για όσα σε προβληματίζουν, θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι αποφάσεις που θα πάρεις, επαγγελματικά, θα είναι οι σωστές. Ξεκαθάρισε αυτή την περίοδο όλα αυτά που ανακόπτουν την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα ισορροπήσεις.

Καρκίνος

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε μία απρόσμενη πληροφορία. Μην εκπλαγείς – αντιθέτως, συγκράτησε την ψυχραιμία σου, έως ότου εξετάσεις την ορθότητα αυτής της πληροφορίας. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο χρόνος θα ξεκαθαρίσει τα πάντα, αρκεί να μην πιέζεις τις καταστάσεις και να αφήσεις τον καθένα να αποκαλυφθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, μπορείς να αποφορτιστείς από το άγχος και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν και θα κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

Λέων

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας, αγαπητέ Λέων, περιλαμβάνει μεγάλες προσπάθειες, συμβιβασμούς και υπερβάσεις. Στοχάσου ειλικρινά αν είσαι διατεθειμένος για όλα αυτά και μην αναλώνεσαι σε άσχημες σκέψεις. Ο καθένας βαδίζει τον δικό του δρόμο και δεν χρειάζεσαι κάποιον να σε φοβίζει αλλά ούτε και να σε ενθαρρύνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και έτσι θα μπορέσεις να δώσεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου, ώστε το ταίρι σου να περάσει όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Οικονομικά, σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Υποχρεώσεις που έχεις θα μπορέσεις να τις καλύψεις.

Παρθένος

Γενικά
Η κατάσταση στην οικογένεια σε κουράζει, αγαπητέ Παρθένε, καθώς αναλαμβάνεις διαρκώς ξένες ευθύνες. Κάνε μια συζήτηση και προσπάθησε να εξηγήσεις πως δεν σκοπεύεις να θυσιάσεις την προσωπική σου ζωή για κανέναν. Η ανάληψη ευθυνών σάς αφορά όλους και η διαδικασία θα πρέπει να αρχίσει άμεσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα εξασφαλίσουν την καλή πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Σήμερα θα έχεις μεγάλη ενέργεια προκειμένου να αρχίσεις να υλοποιείς κάποια σχέδια ή υποθέσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα, αλλά φρόντισε να μην βγεις καθόλου από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει.

Ζυγός

Γενικά
Η κούραση που βιώνεις, αγαπητέ Ζυγέ, έχει ξεπεράσει τα όρια. Τακτοποίησε όσο πιο σύντομα μπορέσεις τα πράγματα, ώστε να σου μείνει χρόνος για δράσεις που θα βελτιώσουν τις συνθήκες που ζεις. Ταυτόχρονα φρόντισε τη διατροφή σου και μην ξοδεύεσαι σε παράλογες προσπάθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, βγάλε τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να τελειώσεις με κάποια θέματα που παραμένουν στάσιμα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, αν και εσύ ακόμη δεν ικανοποιείσαι, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

Σκορπιός

Γενικά
Εντάσεις σε κοινωνικό επίπεδο περιλαμβάνει το πλανητικό σκηνικό των ερχόμενων ημερών για το ζώδιό σου. Μην συμμετάσχεις σε ομαδικές συζητήσεις, απόφυγε κοινές προσπάθειες και συγκεντρώσου σε ό,τι αφορά αποκλειστικά εσένα. Έτσι, θα αποφύγεις παρεξηγήσεις με μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα νιώσεις μια απομόνωση στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου για να βελτιώσεις την ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλά. Παρ’ όλο που έχεις πολλές υποχρεώσεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.

Τοξότης

Γενικά
Μια συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν προβλέπεται για το ζώδιό σου, κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης, και η νοσταλγία θα σε βασανίσει. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να οδηγηθεί σε παράλογες σκέψεις – αντιθέτως, φρόντισε να είσαι σε επαφή με το σήμερα και τις δυνατότητες που σου προφέρονται. Μην αδικείς τον εαυτό σου με μάταιες ονειροπολήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις στα αισθηματικά σου που έχουν περάσει. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου και να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, προσπάθησε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα για να προωθήσεις κάποια επείγοντα θέματα που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν.

Αιγόκερως

Γενικά
Οι πληγές του παρελθόντος και η προδοσία που ένιωσες, αγαπητέ Αιγόκερε, σε βασανίζουν ακόμα. Σκέψου όμως πως τα άσχημα έχουν περάσει πλέον και έρχονται νέες καταστάσεις που θα σε κάνουν να ξεχάσεις. Μην φοβάσαι τη ζωή και τις ευκαιρίες που φέρνει. Θα είναι αρκετές, αξιόλογες και θα σε οδηγήσουν σε ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά. Σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου. Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, προβλέπονται τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό προγραμματισμό. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Υδροχόος

Γενικά
Αν καταφέρεις να δεχτείς τους όρους που σε περιορίζουν και να συμφωνήσεις με όσα σου προτείνονται τώρα, η ζωή σου θα μεταμορφωθεί και οι αλλαγές θα είναι πέρα από κάθε πρόβλεψη θετικές. Κάνε την υπέρβαση που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, τώρα που οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου σε κάθε τολμηρή απόφαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, επαγγελματικά, θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα μπορέσουν λίγο να ισορροπήσουν, αν κάνεις καλύτερο προγραμματισμό και δεν παρασύρεσαι σε πολλά έξοδα.

Ιχθείς

Γενικά
Η κατάσταση βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. Ένα μικρό εμπόδιο θα φέρει καθυστέρηση, αλλά ασήμαντης διάρκειας. Μην υπερβάλλεις τώρα με υποχρεώσεις και δυναμικές λύσεις. Μείνε σταθερά όπως είσαι και όλα θα τακτοποιηθούν πολύ σύντομα, ενώ νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτά που κάνεις και μην σε απασχολούν προς το παρόν μελλοντικά θέματα που έχεις κατά νου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα μπορέσεις όμως αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή:oroskopos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ