04-12-2020

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 7/06

Καλημέρα! Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Οι πλανήτες σε βοηθούν να οδηγήσεις τις υποθέσεις σου στο σημείο που επιθυμείς και σου χαρίζουν ευκαιρίες για δράση σε πολλές κατευθύνσεις. Εκμεταλλεύσου αυτή την εύνοια στο ζώδιό σου για να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να ξεφύγεις οριστικά από εκκρεμότητες που σε κρατούν πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά θα μπουν στη μέση οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες με αποτέλεσμα να παραμελήσεις τα αισθηματικά σου και να αγχώσεις το ταίρι σου. Αφιέρωσέ του λίγο περισσότερο χρόνο – άλλωστε κι εσύ χρειάζεσαι να χαλαρώσεις λίγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα απόφυγε να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα αισθάνεσαι αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Ταύρος

Γενικά
Η κατάσταση στην οικογένεια έχει φτάσει στο απροχώρητο, αγαπητέ Ταύρε. Είναι αδύνατον να συνεχίσετε να ζείτε σε κλίμα τόσο αρνητικό, γεμάτο εντάσεις και με πλήρη ασυνεννοησία. Δείξε καλύτερη πρόθεση για διάλογο και προσπάθησε με ψυχραιμία να οδηγήσεις μία συζήτηση σε λύσεις. Μόνο έτσι μπορείτε τελικά να προχωρήσετε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

Δίδυμοι

Γενικά
Μετακινήσεις σε κοντινό προορισμό προβλέπονται για το ζώδιό σου και καλό θα είναι να μην τις αποφύγεις. Σε μία από αυτές θα έχεις μια ευχάριστη συνάντηση με άτομο μεγάλου κύρους, το οποίο μπορεί μελλοντικά να σε βοηθήσει με τη στάση του στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Να είσαι συνεπής σε όσα αρχικά συμφωνήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις περισσότερη σημασία στον αισθηματικό τομέα και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει τόσο τον ερωτισμό σου, που σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει όμως να προσέχεις αυτά που λες στους συνεργάτες σου, γιατί μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα δεις με λίγη σοβαρότητα και να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια νομικά και γραφειοκρατικά θέματα.

Καρκίνος

Γενικά
Μία πληροφορία, αγαπητέ Καρκίνε, που φαινομενικά θα μάθεις κατά τύχη, δεν θα είναι καθόλου έτσι. Μην αφήσεις το άτομο που θέλει να σε αναστατώσει και να σε απομακρύνει, να πετύχει τον σκοπό του. Δείξε σοβαρότητα και απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου. Το μέλλον θα δικαιώσει τη στάση σου και τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε όμως αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Λέων

Γενικά
Η αδυναμία σου να τηρήσεις ένα σταθερό πρόγραμμα σε οδηγεί διαρκώς σε αδιέξοδο, αγαπητέ Λέων. Οργάνωσε καλύτερα το πρόγραμμά σου, ώστε να καταφέρεις να παραδίδεις ό,τι υπόσχεσαι στην ώρα του. Η ασυνέπεια δεν είναι η καλύτερη σύσταση του εαυτού σου για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα, γιατί οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά θα καταφέρεις να τα προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Η ανάγκη σου για δράση, αγαπητέ Παρθένε, μπλοκάρεται τακτικά από τον φόβο της αποτυχίας. Σκέψου όμως ότι τα άσχημα του παρελθόντος έχουν πλέον περάσει – κοίτα μπροστά και προχώρα με τον δυναμισμό που διαθέτεις. Επίσης, μην συζητάς τα σχέδιά σου με άτομα που δεν σου έχουν αποδείξει τις πραγματικές τους προθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Γενικά
Είναι πια καιρός, αγαπητέ Ζυγέ, να τακτοποιήσεις ζητήματα που εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Η συμβουλή κάποιου σημαντικού ανθρώπου που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα θα είναι καθοριστική, αν βρεις τη δύναμη να την ακολουθήσεις. Η πρόοδος απαιτεί σοβαρότητα και συνέπεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προσπάθησε να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου. Σήμερα κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μια αβεβαιότητα για την πορεία των επαγγελματικών σου, για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Σκορπιός

Γενικά
Η ταλαιπωρία του περασμένου καλοκαιριού σού στέρησε, αγαπητέ Σκορπιέ, τη δυνατότητα να ξεκουραστείς και τώρα οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Η δυνατότητα για διακοπές αργεί πολύ ακόμα, γι’ αυτό συγκράτησε τις δυνάμεις σου όσο μπορείς και μην φτάνεις στα άκρα των αντοχών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βρίσκεσαι σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης

Γενικά
Η τάση σου, ως Τοξότης, να ικανοποιείς τους πάντες σε κουράζει και παραμελείς τις προσωπικές σου ανάγκες. Δώσε στα αγαπημένα σου πρόσωπα ό,τι καλύτερο μπορείς, αλλά μην ξοδεύεις από το προσωπικό σου απόθεμα, γιατί κανείς δεν θα φροντίσει να το καλύψει με τον τρόπο που θα σε ευχαριστούσε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που μπορεί να είχαν αναβληθεί, τώρα θα αρχίσουν να προχωρούν. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με σκοπό να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Αιγόκερως

Γενικά
Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να μην επηρεαστείς από τις διαθέσεις της παρέας σου για διασκέδαση, η απόδοσή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, σε όσα προσπαθείς, θα διπλασιαστεί το ερχόμενο διάστημα. Νέες προτάσεις θα ακολουθήσουν, των οποίων η αξιοποίηση μπορεί να μεταμορφώσει το μελλοντικό σκηνικό της ζωής σου. Ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, σε ό,τι αφορά συνεργασίες που θα προκύψουν καλό θα είναι να προσέχεις, για να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές ή έξοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου, εστιάζει σε ένα άτομο από το παρελθόν που θα επανέλθει αναπάντεχα στο προσκήνιο, αναζητώντας δεύτερη ευκαιρία. Μην ξεχνάς όμως ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Άκου όσα έχει να σου πει, αλλά μην περιμένεις θαύματα, γιατί πολύ σύντομα θα οδηγηθείς εκεί από όπου ξεκίνησες, πράγμα καθόλου ευχάριστο για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην έχεις άγχος. Περάστε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές επαγγελματικές προτάσεις πρόκειται να δεχτείς. Κάνε τις σωστές επιλογές, ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.

Ιχθείς

Γενικά
Οι δημόσιες σχέσεις και οι τεράστιες διασυνδέσεις οδηγούν το ζώδιό σου σε επιτυχίες χωρίς διάρκεια. Φρόντισε για την ουσιαστική σου πρόοδο και εξέλιξη, γιατί η εποχή των μεγάλων διευκολύνσεων θα τελειώσει πολύ σύντομα. Η ανάγκη σου για κοινωνική άνοδο θα βρει γόνιμο έδαφος το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ηρέμησε όμως, γιατί έρχονται καλύτερες μέρες σε ό,τι αφορά αυτόν τον τομέα.

Πηγή:oroskopos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κορονοϊός: Αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη την τελευταία εβδομάδα – Πού μεταδίδεται ταχύτερα ο ιός

Η πτώση των μολύνσεων από τον νέο κορονοϊό που είχε παρατηρηθεί από τα μέσα Νοεμβρίου στην Ευρώπη, επίκεντρο της επιδημίας της Covid-19, σταμάτησε τις...

Κορονοϊός: «Στα 18.000 τα ενεργά κρούσματα στη χώρα» – Για δε μειώνεται η μεταδοτικότητα (live)

Με έξι περιοχές της χώρας να είναι στο «κόκκινο» λόγω των κρουσμάτων και την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη να παραμένει δύσκολη, γίνεται η ενημέρωση για...

Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που είχε στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Η Μαρία Κίτσου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό»...

Κορονοϊός: Η πλέον «καθαρή» Ουχάν καλεί τουρίστες να την επισκεφτούν (video)

Περίπου ένα χρόνο μετά τα πρώτα κρούσματα, η Κίνα δείχνει να κέρδισε τη μάχη τον κορονοϊό. Ακόμη και στην Ουχάν, το όνομα της οποίας...

Κορονοϊός: 612 διασωληνωμένοι και 98 νέοι θάνατοι – 1.667 νέα κρούσματα

Υψηλός συνεχίζει να είναι ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών με κορονοϊό αλλά και των νεκρών από επιπλοκές του ιού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του...

Επεισόδια στο Σύνταγμα: 100 άτομα πέταξαν τρικάκια – «6 Δεκέμβρη αγώνας για ζωή και ελευθερία» (video)

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (04/12) στο Σύνταγμα, όταν περίπου 100 άτομα βγήκαν από το μετρό και πέταξαν τρικάκια με το...