15-05-2021

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 01/06

Καλημέρα και καλό μήνα! Οι αστρολογικές προβλέψεις αναλυτικά για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι πλανήτες βοηθούν τα οράματά σου, αγαπητέ Κριέ, να πραγματοποιηθούν, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες για δράση σε δημιουργικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Το ερχόμενο διάστημα αξίζει να αξιοποιηθεί παρά τις επιφανειακές δυσκολίες που θα προκύψουν και τις οποίες θα ξεπεράσεις με μεγάλη ευκολία. Συγκεντρώσου στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις ανάγκη σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα προβλέπεται αρκετός φόρτος και πολλά νεύρα. Κάνε έναν προγραμματισμό και θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Μην συνεχίσεις να κάνεις άλλα έξοδα.

Ταύρος

Γενικά
Η ανάγκη σου να ξεφύγεις, αγαπητέ Ταύρε, από όσα σε πληγώνουν, σε οδηγεί σε ονειροπόληση, νωχελικότητα και μελαγχολία που δεν βοηθούν καθόλου στην εξέλιξη των υποθέσεών σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και μην χάνεσαι σε παράλογα ταξίδια ουτοπικών σκέψεων που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, κάνε λίγη υπομονή και θα δεις ότι θα έρθει μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για κάποιες σημαντικές αλλαγές. Μην αγχώνεσαι όμως, γιατί με ό,τι καταπιάνεσαι τα καταφέρνεις μια χαρά. Τα οικονομικά σου, αυτή την περίοδο θα βελτιωθούν. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Δίδυμοι

Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου, οι οποίες σταδιακά θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Προετοίμασε το πρόγραμμά σου, ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις νέες απαιτήσεις που θα προκύψουν. Η βοήθεια που θα δεχτείς από φίλους και συνεργάτες δεν θα είναι αρκετή για την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Δείξε προσοχή ώστε να καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις όλα το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι προοπτικές στον αισθηματικό τομέα συνεχίζουν να είναι καλές και δεν αποκλείονται οι ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου που θα σε ξαφνιάσουν. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σού δίνουν όλα τα εφόδια για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις κάποιες ανασφάλειες για την πορεία των επαγγελματικών σου. Μην προβληματίζεσαι άδικα, γιατί με την εργατικότητά σου, θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

Καρκίνος

Γενικά
Η τάση σου για απομόνωση, αγαπητέ Καρκίνε, σε έχει αποξενώσει από το κοινωνικό σου περιβάλλον και δέχεσαι αρνητικές επικρίσεις. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη το πρόγραμμά σου, ώστε να μην μπλοκάρεται η καθημερινότητά σου με υπερβολικές δραστηριότητες και να έχεις χρόνο για πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειες που μπορεί να έχεις και εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί υπάρχουν θέματα που θα πρέπει να λύσεις με πολλή σκέψη και χωρίς βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα επίσης. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Λέων

Γενικά
Η βοήθεια που σου ζητήθηκε πρόσφατα, αγαπητέ Λέων, δεν ήταν δυνατόν να δοθεί και ήταν και παράλογη. Μην αισθάνεσαι ενοχές όταν δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε υπερβολές που δεν οδηγούν πουθενά. Φρόντισε να καταστήσεις σαφές πως οι δυνατότητές σου είναι πολύ συγκεκριμένες και δεν μπορείς να αφήσεις ακάλυπτες τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει πολύ καλά, αλλά εσύ σκέφτεσαι ότι πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα για να γίνει ακόμη καλύτερη. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε πολύ ευνοϊκή – αισθηματικά – περίοδο για μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, ούτως ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τα θέματα που καθυστερούν τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

Γενικά
Οι υποψίες που έχεις για μια σημαντική σου υπόθεση δεν επιβεβαιώνονται, αλλά σε ταλαιπωρούν αρκετά, καθώς σε παρακινούν σε περιττές ενέργειες. Συγκεντρώσου στην ουσία και μην παρασύρεσαι από παράλογες σκέψεις. Οι υποθέσεις σου εξελίσσονται σταθερά, σε αργούς όμως ρυθμούς. Δείξε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και η επιτυχία έρχεται για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα εκπέμπεις πολλή γλυκύτητα και ρομαντισμό. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε κι οι δυο πολύ καλά. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος αυτή είναι η καλύτερη αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά, παρ’ όλο το έντονο άγχος που έχεις. Για σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος δεν σε ευνοεί. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα δεν ευνοούνται.

Ζυγός

Γενικά
Η παρουσία σου, αγαπητέ Ζυγέ, προκαλεί συζητήσεις στο συγγενικό περιβάλλον, τις οποίες μπορείς να αποφύγεις αν καταφέρεις να δείξεις προσοχή και να προστατέψεις τα προσωπικά σου δεδομένα από τη δημόσια έκθεσή τους. Η ζωή σου δεν αφορά κανέναν και αυτή την απόσταση θα τη ρυθμίσεις οριστικά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις τον καθένα στη θέση του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αρκεί να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις για οικογενειακά θέματα που αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να βάλεις καινούργιες βάσεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Σκορπιός

Γενικά
Η αποφασιστικότητα με την οποία χειρίζεσαι τα πράγματα είναι αξιέπαινη και ο δυναμισμός σου αναγνωρίζεται. Η συγκέντρωσή σου στον στόχο θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες ευνοούν την έντονη δραστηριότητα για το ζώδιό σου αυτό το διάστημα και σου χαρίζουν ευκαιρίες και δώρα εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, βλέπεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις, ώστε να περνάς καλά και εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι και ήρθε η ώρα να εισπράξεις ικανοποίηση. Η ψυχολογία σου μεταμορφώνεται και η καθημερινότητά σου απαλλάσσεται οριστικά από ευθύνες και εκκρεμότητες που εμπόδιζαν τη δημιουργική σου δράση. Νέες ευκαιρίες πρόκειται να εμφανιστούν για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει αρκετά. Πάρε κάποιες πρωτοβουλίες και βάλε νέες βάσεις στη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην κλείνεσαι καθόλου στον εαυτό σου, γιατί η Αφροδίτη στους Διδύμους σε παρακινεί για μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Κάποιο άτομο του παρελθόντος, αγαπητέ Αιγόκερε, από το οποίο δυσκολεύτηκες πολύ να ξεφύγεις, επανέρχεται πολλά υποσχόμενο. Μην πιστέψεις καμία υπόσχεση που θα ακούσεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και είναι σίγουρο ότι θα έρθεις και πάλι στην ίδια θέση και μάλιστα πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις σήμερα την ψυχραιμία σου, γιατί το ταίρι σου ενδέχεται να σου πει κάποια πράγματα που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές και θα δεχτείς και προτάσεις. Μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Υδροχόος

Γενικά
Είναι πλέον καιρός, αγαπητέ Υδροχόε, να κατασταλάξεις σε ορισμένα πράγματα. Μία συζήτηση με έναν επιστήθιο φίλο θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις τυχόν ανησυχίες σου για την εξέλιξη των προσωπικών σου ζητημάτων. Με υπομονή και απλότητα όλα μπορούν να συμβούν όπως θα επιθυμούσες, αρκεί να είσαι αποφασισμένος να τολμήσεις να τα αφήσεις να έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αρκετά καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για θέματα που έχουν τελειώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να βελτιώνονται. Έχεις πολλές υποχρεώσεις όμως τις οποίες θα πρέπει να σπεύσεις να καλύψεις άμεσα.

Ιχθείς

Γενικά
Επιτέλους οι πλανήτες χαμογελούν στο ζώδιό σου. Μία απέραντη αίσθηση ευτυχίας σε κυριεύει και το απολαμβάνεις τόσο εσύ όσο και οι γύρω σου. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου επανέρχονται στη θέση τους. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια αυτή για να μπορέσεις να οργανώσεις και να βάλεις σε τάξη τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι καταστάσεις και από εδώ και πέρα μπορείς χωρίς προβληματισμούς να χαράξεις την πορεία της σχέσης σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον στη ζωή σου, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή είναι περίοδος κατάλληλη για συζητήσεις και σχέδια αλλά και για την τακτοποίηση υποθέσεων που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Πηγή:oroskopos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ