06-05-2021

Σπυροπούλου: Το πρόβλημα υγείας της και τα επαγγελματικά σχέδια για τη νέα σεζόν (video)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη της εκπομπή “Happy Day” το πρωί της Τρίτης.

Φορώντας ένα “καυτό” σορτς η παρουσιάστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια τη νέα σεζόν, το πρόβλημα υγείας και τη προσωπική της ζωής.

«Αύριο είναι 1η Ιουνίου και δεν κατάλαβα πώς κύλησε αυτή η χρονιά. Ήταν χαρά για μένα, ξεκούραση. Νιώθω πολύ ικανοποιημένη και από τη δουλειά των συνεργατών μου και από τη χημεία που είχαμε. Όχι 100%, δεν γίνεται ποτέ. Πάντα έχεις να δώσεις, πάντα θες το κάτι παραπάνω και προσμένεις».

Αν την επόμενη σεζόν θα αλλάξει ζώνη και από Σαββατοκύριακο θα πάει στο καθημερινό απάντησε: «Δεν έχω δοκιμαστεί σε κάτι άλλο και δεν το ξέρω. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιο show, έχουν δοκιμαστεί σε μια μεσημεριανή ζώνη ή σε μια απογευματινή. Εγώ το μόνο που έχω κάνει είναι το ζωντανό πρόγραμμα, πρωινό και Σαββατοκύριακο. Είναι κάτι που έχω αγαπήσει και από το οποίο δεν θέλω να φύγω. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να αλλάξω ζώνη».

Όσο για τα όνειρά της ανέφερε: «Δεν σκέφτομαι έτσι. Σκέφτομαι το αύριο, αλλά το πιο άμεσο. Μπορώ να σκεφτώ αν θα ήθελα να κάνω παιδιά, όχι αν θα κάνω πρωινή εκπομπή. Αυτή ήταν και η συζήτησή μου για πολλά χρόνια με τις φίλες μου. Εμένα η αγωνία μου είναι αυτή, αν θα γίνω μαμά. Η αγωνία μου δεν είναι αν θα έχω χρήματα…Γενικότερα είμαι χαμηλών τόνων. Δεν ξέρω τι περνάει προς τα έξω, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα με πειράξει το να κάτσω σπίτι ή να περάσω ώρα με παιδιά. Νιώθω ότι έχω χορτάσει. Δεν νιώθω ότι θα νιώσω περιορισμένη στο σπίτι. Δεν θα με πειράξει αν δεν βγω μια Παρασκευή ή και καθόλου. Είναι φυσικό αν είσαι ελεύθερος, αν δεν έχεις παιδιά και υποχρεώσεις, να βγεις. Κάνει κύκλους αυτό».

Κλείνοντας μίλησε για το πρόβλημα υγείας της και τα κιλά που πήρε.

https://www.youtube.com/watch?v=TKUDMLcAEGc&feature=youtu.be

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ