17-04-2021

Ο εκνευρισμός Μπεκατώρου με δημοσιογράφο: Δεν έχω λόγο να απολογηθώ

Η Μαρία Μπεκατώρου εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου αν και σπάνια την έχουμε δει να ενοχλείται με ερωτήσεις που της κάνουν.

Η δημοσιογράφος σχολίασε ότι η παρουσιάστρια έγινε γνωστή ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά πλέον την θέλουν να έχει αλλάξει.

Εννοούν πως έχεις γίνει κι εσύ κομμάτι του εγχώριου star system.
«Αστεία πράγματα. Έχω αλλάξει ζωή, έχω αλλάξει επιλογές, έχω αλλάξει κοσμοθεωρία και τους ανθρώπους δίπλα μου; Πώς προκύπτει όλο αυτό;»
Ίσως να τα λένε όλα αυτά, με αφορμή τη στενή φιλία και την κουμπαριά που έχεις με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο.
«Κατ’ αρχάς δεν έχω λόγο να απολογηθώ σε κανέναν και δεν ξέρω αν αφορούν και κανέναν οι επιλογές που κάνω στην προσωπική μου ζωή. Από εκεί και πέρα, η Υβόννη είναι ένα έγινε για μένα ιερή όταν μου ζήτησαν με τον Αντώνη να βαφτίσω και την Ελένη τους, την οποία λατρεύω σαν παιδί μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που η ζωή είναι τόσο γενναιόδωρη μαζί μου και εξακολουθεί και φέρνει στον δρόμο μου νέες φιλίες, όπως είναι αυτή που έχω με την Υβόννη και κατ’ επέκταση και με τον Αντώνη, αλλά και με τον Χρήστο Χολίδη. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως εγώ άλλαξα, πως μεγαλοπιάστηκα ή πως πήραν τα μυαλά μου αέρα. Είμαι αρκετά μεγάλη για να κολλήσω ης συγκεκριμένες παιδικές ασθένειες»

Πιστεύεις πως μία αληθινή φιλία μπορεί να έρθει ακόμα κι όταν έχουμε μεγαλώσει;

«Φυσικά! Για παράδειγμα νομίζω πως και η Υβόννη αλλά και ο Χρήστος θα έφταναν για μένα μέχρι και στην άλλη άκρη της Γης αν χρειαζόταν και βέβαια θα έκανα κι εγώ το ίδιο για εκείνους. Οι φίλοι μου είναι από τα πολυτιμότερα πράγματα που έχω στη ζωή μου. Γι’ αυτό και έχω και πολλούς και καλούς, αληθινούς φίλους, τους οποίους όμως δεν τους ξέρετε γιατί είναι μέχρι και από τα μαθητικά μου χρόνια και δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο».

Πηγή: Tv Έθνος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ