09-03-2021

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24/02

Τι λένε τα άστρα για την σημερινή ημέρα;

Κριός

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια. Ο συμβιβασμός θα φέρει ηρεμία, αλλά δεν θα δώσει λύσεις που θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Νέες βάσεις θα βοηθήσουν να εδραιώσεις τις υπάρχουσες θέσεις σου με απόλυτη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καθόλου άσχημα δεν θα πάνε τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για την αύξηση των εσόδων σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

Ταύρος

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα είναι απολύτως κατάλληλο για το ζώδιό σου, ώστε να οργανώσεις το πρόγραμμά σου και να οριοθετήσεις την πορεία που θα ακολουθήσεις. Κάνε μία αυστηρή αξιολόγηση, πριν οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις που δεν θα επιδέχονται καμία τροποποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ‘ανοίγματα’ στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι

Γενικά
Προβληματικές καταστάσεις έχουν ταλαιπωρήσει πολύ στο παρελθόν το ζώδιό σου και η απόφασή σου να απαλλαγείς οριστικά, σε οδηγεί σε μεγάλη ανανέωση. Δείξε αποφασιστικότητα και σύνεση. Μια νέα πορεία διαγράφεται μπροστά σου και όλα θα αλλάξουν ριζικά με έναν μαγικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, γιατί αφενός θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου και αφετέρου ο Ερμής από σήμερα θα είναι ανάδρομος και δεν θα σε ευνοεί αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια, ειδάλλως θα γίνουν λάθη που δεν θα σε συμφέρουν.

Καρκίνος

Γενικά
Οι μέρες που έρχονται είναι πολύ δύσκολες για το ζώδιό σου και θα χρειαστεί να υιοθετήσεις πολύ προσεκτική συμπεριφορά για τον χειρισμό κάποιων σημαντικών καταστάσεων. Οι βιαστικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν και η κούραση θα είναι μεγάλη. Δείξε υπομονή και σοβαρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μην προσπαθήσεις να λύσεις αισθηματικά προβλήματα του παρελθόντος, γιατί δεν θα καταφέρεις τίποτα. Εσύ που δεν βρει ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου και θα δεις ότι θα βρεις το καλύτερο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Λέων

Γενικά

Μεγάλες αλλαγές έρχονται σύντομα για το ζώδιό σου σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην αφήσεις αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος να σε κρατήσουν πίσω στις επιδιώξεις σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και οι πλανήτες ευνοούν κάθε σου απόφαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα σε βασανίσουν κάποια ερωτηματικά όσον αφορά τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Δεν είναι όμως ώρα να μιλήσεις ακόμα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην αφήσεις να περάσουν κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες – επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και έξοδα.

Παρθένος

Γενικά
Αντιθέσεις και δυσκολίες σε φέρνουν σε περίεργη θέση, αγαπητέ Παρθένε, και νιώθεις εκνευρισμό. Αξιολόγησε τις καταστάσεις και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σε βγάλουν από αυτή την κατάσταση και θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου. Το ανεπτυγμένο σου ένστικτο θα βοηθήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε αγορές και περιττά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ζυγός

Γενικά
Κρίσιμη θα είναι η κατάσταση το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου και δεν θα έχεις δυνατότητα για καμία δράση ούτε αλλαγή. Κάνε υπομονή και περιόρισε τις δυνάμεις σου ώστε να σκεφτείς και να οργανώσεις σωστά τις κινήσεις σου στο μέλλον. Όλα θέλουν τον χρόνο τους – πόσο μάλλον η επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να κινηθείς άμεσα για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Βρίσκεσαι σε μια σύγχυση τελευταία, αγαπητέ Σκορπιέ, και η ψυχραιμία σε έχει εγκαταλείψει. Βιαστικές κινήσεις σε οδηγούν σε λάθη, ενώ απρόσεκτα λόγια δίνουν αφορμή να σε κακοχαρακτηρίζουν. Δείξε την απαραίτητη ηρεμία και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σκέψου το μέλλον της σχέσης σου με περισσότερη αισιοδοξία, δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, η περίοδος αυτή με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ευνοεί αισθηματικά, για να βρεις ό,τι καλύτερο για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου, κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης

Γενικά
Μια μεγάλη ευκαιρία πρόκειται να παρουσιαστεί ξαφνικά για το ζώδιό σου, η οποία θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σου. Η αισιοδοξία θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Παράλληλα, κάποιες καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό, σύντομα θα λυθούν και η ισορροπία θα επανέλθει χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου σε έντονους τόνους. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι, θα δεις ότι αυτή την περίοδο το αίσθημα ερωτισμού που θα έχεις θα έλξει ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, προβλέπονται συζητήσεις για κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν. Θα τα καταφέρεις όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ως προς τα οικονομικά, η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

Αιγόκερως

Γενικά
Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για το ζώδιό σου, ώστε να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου με επιτυχία. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να εμποδίσει τον δυναμικό σου χαρακτήρα και το κοφτερό μυαλό σου, που σε οδηγεί σε κατάλληλες μορφές δράσης. Φίλοι και οικογένεια σε στηρίζουν και χαίρονται με τα θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Απόφυγε να εκνευριστείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα τελευταία και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Γενικά
Η μελαγχολική σου διάθεση, αγαπητέ Υδροχόε, σύντομα θα αλλάξει απότομα εξ αιτίας μιας ευχάριστης παρέμβασης. Νέα γεγονότα θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα αποφασίσεις να δράσεις ξανά. Καθοριστική θα αποδειχθεί η συμβουλή ενός ατόμου με μεγάλο κύρος – άκουσέ την πολύ προσεκτικά. Πιθανόν να σε οδηγήσει σε ολοκληρωτική αναγέννηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί κάποια επαγγελματικά θέματα να καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις θα τα προωθήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

Ιχθύες

Γενικά
Οι εμπειρίες που αποκόμισες, αγαπητέ Ιχθύ, μέσα από τις δυσκολίες του παρελθόντος, είναι το όπλο με το οποίο θα κερδίσεις από εδώ και πέρα όλα όσα επιθυμείς. Οι πλανήτες θα σε αποζημιώσουν πλουσιοπάροχα με δώρα και ευκαιρίες που δεν περιμένεις. Ετοιμάσου να τις δεχτείς και να τις αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν βγάλεις στην επιφάνεια τον συναισθηματισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και θα δεχτείς προτάσεις για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση ως προς τα έσοδα. Θα δεχτείς κάποιες συμφέρουσες προτάσεις.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ