08-03-2021

Χατζηνικολάου για Παντελίδη: Είδα και διάβασα ήταν και ωραία ψυχή, ωραία καρδιά

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής αναφέρθηκε στο χαμό του Παντελή Παντελίδη και έστειλε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του τραγουδιστή.

«Έχω πάρα πολλά μηνύματα από πολλούς φίλους για το δυστύχημα που οδήγησε στην απώλεια της ζωής αυτού του νέου και ταλαντούχου και πολύ αγαπητού καλλιτέχνη, του Παντελή Παντελίδη.

Μου γράφετε οι περισσότεροι από σας, ότι είναι μια καλή αφορμή αυτή η τραγωδία, για να θυμίσουμε στα νέα παιδιά ότιπρέπει να προσέχουν στους δρόμους, ότι δεν πρέπει να πατούν το γκάζι πολύ, ότι πρέπει να το ελέγχουν το αυτοκίνητο πάντα, ότι πρέπει να φορούν τη ζώνη ασφαλείας και ότι πρέπει να παίρνουν όλα τα μέτρα εκείνα που προστατεύουν τη ζωή τους. Δεν πρέπει να οδηγούν ποτέ όταν είναι κουρασμένοι ή όταν έχουν πιει ένα ποτηράκι παραπάνω. Η απώλεια αυτού του τόσο σημαντικού νέου καλλιτέχνη ας λειτουργήσει σαν ένα ταρακούνημα για τα νέα παιδιά, ώστε να προφυλάσσουν καλύτερα τον εαυτό τους».

Κλείνοντας αποχαιρέτησε τον τραγουδιστής λέγοντας: Μου ζητάτε πάρα πολλοί με μηνύματα σας να ακούσουμε ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη και θα το ακούσουμε, για να θυμηθούμε την πολύ όμορφη, την αισθαντική φωνή του. Ένας σημαντικός νέος καλλιτέχνης, ένα αυτοδημιούργητο παλικάρι. Επέβαλε την παρουσία του στη μουσική σκηνή. Βγήκε στο διαδίκτυο με τα τραγούδια του, αγαπήθηκε από τον κόσμο και από τις συνεντεύξεις του που είδα και διάβασα ήταν και ωραία ψυχή, ωραία καρδιά. Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και στέλνουμε την αγάπη μας και τις ευχές μας για κουράγιο στην οικογένεια του».

Διαβάστε ακόμα:

Παντελίδης: Το μήνυμα της μητέρας του πριν δύο μήνες ανήμερα των γενεθλίων του (εικόνες)

Παντελής Παντελίδης: Τα «τρυφερά» λόγια που έλεγε για τη μητέρα του (video)

Παντελίδης: Οι στίχοι του που συγκλονίζουν: Ταξίδι έκανα να δω πως είναι εκεί και πάλι να γυρίσω

Παντελής Παντελίδης: Το μήνυμα της μαμάς του στο facebook λίγο πριν μάθει το τραγικό συμβάν (εικόνα)

Σπαράζει καρδιές στο Ασκληπείο η μητέρα του Παντελή Παντελίδη

Παντελής Παντελίδης: «Ράγισε» καρδιές το μήνυμα του μικρού του αδελφού

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ