07-03-2021

Λίλη για Παντελίδη: Σ’ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας για όλα όσα μας έδωσες

Η Ιωάννα Λίλη αποχαιρέτησε τον Παντελή Παντελίδη με ένα μήνυμά της στο instagram.

«Σήμερα είναι διάχυτος ο πόνος και η θλίψη εξαιτίας του αιφνίδιου και τραγικού θανάτου του αγαπημένου μας τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος κατάφερε να μιλήσει στις καρδιές όλων μας μέσα από τα τραγούδια του και τη μουσική που τόσο αγάπησε. Ο κόσμος όλος δεν εκτίμησε μόνο το ταλέντο του, αλλά και έναν σπουδαίο άνθρωπο που ποτέ δεν προκαλούσε με τη συμπεριφορά του, που φρόντιζε να είναι στη ζωή του διακριτικός και μετρημένος και ήξερε να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Κέρδισε πολύ γρήγορα τις καρδιές μας, αλλά έφυγε πολύ γρήγορα από κοντά μας, τη στιγμή που εμείς περιμένουμε και θέλουμε πολλά ακόμη να μας δώσει. Δυστυχώς όμως η Ζωή συχνά δείχνει το πολύ σκληρό της πρόσωπο, κάτι που έμελλε να γίνει μ΄ αυτό το παλικάρι.
Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για την οικογένειά του και είναι απίστευτα επώδυνη αυτή η απώλεια για όλους εμάς ! Θα σιγοτραγουδάμε στίχους των τραγουδιών του και ένα χαμόγελο θα σβήνει κάθε φορά από τα χείλη μας…….
Σ΄ ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας για όλα όσα μας έδωσες……….».

Σήμερα είναι διάχυτος ο πόνος και η θλίψη εξαιτίας του αιφνίδιου και τραγικού θανάτου του αγαπημένου μας τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος κατάφερε να μιλήσει στις καρδιές όλων μας μέσα από τα τραγούδια του και τη μουσική που τόσο αγάπησε. Ο κόσμος όλος δεν εκτίμησε μόνο το ταλέντο του, αλλά και έναν σπουδαίο άνθρωπο που ποτέ δεν προκαλούσε με τη συμπεριφορά του, που φρόντιζε να είναι στη ζωή του διακριτικός και μετρημένος και ήξερε να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Κέρδισε πολύ γρήγορα τις καρδιές μας, αλλά έφυγε πολύ γρήγορα από κοντά μας, τη στιγμή που εμείς περιμένουμε και θέλουμε πολλά ακόμη να μας δώσει. Δυστυχώς όμως η Ζωή συχνά δείχνει το πολύ σκληρό της πρόσωπο, κάτι που έμελλε να γίνει μ΄ αυτό το παλικάρι. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για την οικογένειά του και είναι απίστευτα επώδυνη αυτή η απώλεια για όλους εμάς ! Θα σιγοτραγουδάμε στίχους των τραγουδιών του και ένα χαμόγελο θα σβήνει κάθε φορά από τα χείλη μας……. Σ΄ ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας για όλα όσα μας έδωσες……….

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ