18-01-2021

Στέφανος Μιχαήλ: Φεύγει από το “Μπρούσκο”; Είναι καλύτερο να σταματάς όταν κάτι είναι στην ακμή του

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι ο γόης του “Μπρούσκο“. Ο ηθοποιός αποκάλυψε αν θα δεχτεί να είναι σε ενδεχόμενη συνέχεια της σειράς.

Πώς διαχειρίζεται ο Νεκτάριος την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόρη του;

 «Τον έχει πάρει από κάτω. Προσπαθεί να βρει τρόπους να ξεπεραστεί το πρόβλημα της μικρής. Έχει ανάγκη από στήριξη, γι’ αυτό δεν έχει μυαλό για τις… αλητείες που κάνει συνήθως. Αυτό τον φέρνει και πάλι κοντά στη γυναίκα του».

-Γιατί, αν και την απατά διαρκώς, τελικά πάντα επιστρέφει στη Δήμητρα;

«Πραγματικά δυσκολεύομαι να τον ψυχολογήσω σε αυτό το ζήτημα! Πιστεύω πως την αγαπάει και τη βάζει πάνω από όλες τις γυναίκες. Απλώς ενθουσιάζεται εύκολα. Εχει στο αίμα του ,την απιστία, δεν μπορεί να το ελέγξει».6e3579df58183ebf7b48cfde6b2b96a0_XL

-Μπορεί να σωθεί ο γάμος τους;

«Πάμε για τέταρτο κύκλο, οπότε δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί το πράγμα. Το θεωρώ λίγο απίθανο να τον δούμε κατασταλαγμένο με τη Δήμητρα. Νομίζω πως ή αυτή θα φύγει κάποια στιγμή ή εκείνος. Έχει ραγίσει το γυαλί».

– Σε αγχώνει αν θα συνεχίσει να έχει επιτυχία η σειρά στην τέταρτη σεζόν;

«Ακόμα και τρία χρόνια μετά, το “Μπρούσκο” είναι σαν να άρχισε χθες. Δεν χάσαμε καθόλου σε τηλεθέαση. Ίσως βέβαια είναι καλύτερο να σταματάς κάτι όταν είναι στην ακμή του, για να μη χαλάσεις τη γενικότερη εικόνα. Αλλά στο “Μπρούσκο” δεν το βλέπω να συμβαίνει αυτό. Από τις αντιδράσεις του κόσμου καταλαβαίνω ότι το ήθελε πολύ να συνεχίσουμε και θα απογοητευόταν αν δεν το κάναμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ