17-05-2021

Γιώργος Καπουτζίδης: Έτσι κι αλλιώς η τηλεόραση για μένα έχει τελειώσει (video)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι έχει τελειώσει για εκείνον η τηλεόραση.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή «ΌΛΑ πρώτη φορά» αναφέρθηκε σε αυτή του την απόφαση και εξήγησε αν η οικονομική κρίση τον έχει επηρεάσει.

«Εμένα δεν άφησα να με επηρεάσει ούτε αυτό το πράγμα. Δεν μπήκα σε αυτές τις συζητήσεις του όχι και του ναι. Ανασφάλεια με έπιασε όμως. Όπως όλους μας. Μπορεί να με πιάνει στεναχώρια, αλλά δεν με πιάνει πανικός. Κάτι θα βρω να κάνω. Θα πάω να δουλέψω σε μία καφετέρια όπως όταν ξεκίνησα. Και τότε δεν είχα τίποτα. Τώρα έχω ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο, έχω κάποια πράγματα. Ε τότε δεν είχα τίποτα.

Είχα τα απολύτως απαραίτητα και προσπαθούσα να πληρώσω το ενοίκιο. Και έλεγα μέσα μου: ”Α τώρα, καλά εγώ από την καφετέρια που είμαι με τους δίσκους, θα κατακτήσω την τηλεόραση”. Την αγαπούσα πολύ την τηλεόραση. Προσπαθούσα να βρω τρόπο να μπω στην τηλεόραση, τώρα προσπαθώ να βρω τρόπο να βγω. Ψάχνω την έξοδο. Ήμουν σε μία καφετέρια στο Παγκράτι. Έχω ρίξει και νερά σε πελάτη. Αλλά επειδή ήμουν πάντα πολυ επικοινωνιακός χαρούμενος και χαμογελαστός με συγχωρούσαν…

Η διευθύντρια μου, μάλιστα μου είχε προτείνει να γίνω προϊστάμενος στην καφετέρια. Αλλά της είπα : ”Δεν μπορώ γιατί πρέπει να σταματήσω” Είχα ξεκινήσει να γράφω τις ”Σαββατογεννημένες” τότε. Το άφησα… Στον κινηματογράφο θα ήθελα να κάνω πολλά πράγματα. Θα κάνω. Έτσι κι αλλιώς η τηλεόραση αισθάνομαι ότι είναι για μένα κάτι το οποίο έχει τελειώσει από την άποψη ότι αυτά που ήθελα να κάνω τα έκανα και τώρα ο τρόπος για να εκφραστώ είναι στο σινεμά ή στο θέατρο».

https://www.youtube.com/watch?v=Mp7d_4wrZss&feature=youtu.be

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ