Καλημέρα! Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Αυτό το τριήμερο έχει υποχρεώσεις που σας βάζουν κανόνες που όμως και εσείς τους θέλετε και τους αποζητάτε προκειμένου να ξέρετε επακριβώς τι θα εκτελέσετε… Ερωτικά, υπάρχουν διαφωνίες όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τις εντοπίσετε και να τις λύσετε. Εσείς πάντως επιλέγετε το δύσκολο δρόμο να φέρνετε στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα και να τα ταξινομείτε σε κατηγορίες. Επαγγελματικά, έχετε και αυτό το τριήμερο έννοιες οι οποίες έχουν αυξητικές τάσεις!

Ταύρος

Ένα τριήμερο με πολλές εναλλαγές για εσάς και κυρίως σε αυτά που νιώθετε αλλά και στον τρόπο που τα αντιμετωπίζετε. Είστε πιο ανοιχτοί στις προκλήσεις και γενικά θέλετε να εκτεθείτε και να επεκταθείτε κυρίως στα επαγγελματικά σας που μπαίνετε σε συζητήσεις που σας κάνουν να αισθάνεστε ότι θα ρισκάρετε, αλλά θα σας αρέσει … Ερωτικά, τώρα θέλετε πράξεις γιατί από λόγια χορτάσατε και τελικά δε σας ωφέλησαν!

Δίδυμοι

Ένας επιπλέον λόγος να είστε πιο χαρούμενοι είναι ότι έχετε και πιο γρήγορη και πιο δημιουργική σκέψη και γενικότερα αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με μεγαλύτερη αισιοδοξία! Ερωτικά ξέρετε ότι το να αφοσιώνεστε είναι κάτι που θα σας δώσει επιπλέον πόντους γιατί έχετε δικαίωμα να ζητάτε και εσείς κάτι αντίστοιχο. Επαγγελματικά, τα ανοίγματα σας ευνοούν αλλά να ξέρετε ότι οι διευκρινίσεις και οι αργές κινήσεις βοηθούν ακόμα περισσότερο!

Καρκίνος

Ένα τριήμερο που θα δε θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε αλλά ιδιαίτερα την Παρασκευή παίρνετε μία μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που καταφέρνετε να τελειώσετε. Ερωτικά, τα πράγματα έχουν ένα γλυκό μυστήριο που ενίοτε σας αγχώνει κιόλας… Πάντως υπάρχει μία ανασφάλεια που είναι ένδειξη του δικού σας ενδιαφέροντος αλλά σας γεμίζει με ανησυχίες… Μη νομίζετε πάντως ότι είναι μονόπλευρο… Επαγγελματικά, σωστά σκέφτεστε να κάνετε μία κίνηση με μεγάλες προεκτάσεις αλλά και δύσκολο στην εκτέλεση!

Λέων

Ωραιότατα τα έχετε καταφέρει και αυτό που σας αρέσει είναι ότι ξέρετε που βαδίζετε αν και δεν τολμάτε να κάνετε βήματα ακόμα πιο μεγάλα για να πάρετε αυτό που σας ανήκει. Γενικότερα, δε σας σταματάει τίποτα και αυτό που δουλεύει τέλεια είναι το μυαλό σας. Σκαλώνετε μόνο στην εκτέλεση, γιατί δεν μπορείτε να ξέρετε τι απρόοπτο προκύπτει. Ερωτικά είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και φυσικά ξέρετε και πώς να κάνετε τους άλλους να μπουν στις δικές σας επιδιώξεις, αφού τους δίνετε τα κατάλληλα ερεθίσματα. Επαγγελματικά είναι δική σας επιλογή να φέρετε στην επιφάνεια θέματα που θα δημιουργήσουν αρκετές ρήξεις!

Παρθένος

Άλλος ένας πλανήτης μετακινείται στο επόμενο από το δικό σας ζώδιο και σας κάνει να πιστεύετε ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και όχι μόνο αυτό.. Θα πρέπει τελικά να καταλάβετε ότι η δράση φέρνει και αντίδραση και πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας. Ερωτικά αυτό το τριήμερο δημιουργεί νοσταλγία ή και μεγαλύτερη ανυπομονησία που σας βάζει να κάνετε εσείς ένα βήμα παραπάνω ακόμα και αν δεν ξέρετε που θα καταλήξει. Επαγγελματικά, η δική σας δύναμη είναι αυτή που θα σας δώσει και το οικονομικό αποτέλεσμα που θέλετε!

Ζυγός

Αναλαμβάνετε όλο και πιο σημαντικό ρόλο σε ένα θέμα εργασίας και καλό είναι να το συνειδητοποιήσετε καθώς και το μέρος της ευθύνης που θα έχετε γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά και για εσάς αλλά και για αυτούς που θα υποστούν το αντίκτυπο των αποφάσεών σας. Σίγουρα πάντως, έχετε αντιληφθεί ότι τα πράγματα είναι κρίσιμα… Ερωτικά, πιστεύετε ότι πρέπει να ξεκόβετε οτιδήποτε σας φαίνεται μίζερο είτε το προκαλούν οι συνθήκες και τελικά επιστρέφει σε εσάς… Οικονομικά, μην ανοίγεστε και να είστε συγκρατημένοι στα έξοδα!

Σκορπιός

Είστε πολύ πιο επικοινωνιακοί και δε φοβάστε να λέτε αυτά που σας ενοχλούν ακόμα και αν ξέρετε ότι θα μιλήσετε με ένα πιο σκληρό τρόπο, ή ότι θα στεναχωρήσετε κάποιους ακόμα και που σκεφτήκατε ένα τέτοιο θέμα… Ερωτικά πάντως κρατάτε κάποιες αποστάσεις για δική σας ασφάλεια ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε ότι δίνοντας λίγα, διασφαλίζεστε… Επαγγελματικά, περιμένουν από εσάς μία κίνηση αλλά εσείς ακόμα και αν την κάνετε δεν την ανακοινώνετε, τουλάχιστον σε όλες της τις διαστάσεις!

Τοξότης 

Ένα τριήμερο που σας αποσυμφορίζει και ρίχνει σταδιακά τους τόνους αφήνοντας τους άλλους να κάνουν τώρα τις δικές τους κινήσεις ακόμα και προσκλήσεις, για να πάρουν την καταφατική σας απάντηση και να δώσετε το δυναμικό σας παρόν… Φίλοι πάντως έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις να σας κάνουν για να ακολουθήσετε! Ερωτικά, τα ζητήματά σας είναι θέματα ασφάλειας ή το ότι εσείς μπορείτε να εξωτερικεύεστε και αυτό έρχεται ως καθρέφτης πίσω σε εσάς… Δύσκολες διαδικασίες, ωστόσο πολύ ωφέλιμες.Επαγγελματικά, χρειάζεστε μία προσεκτικότερη ματιά σε κάτι, ίσως σε μορφή διευκρίνισης!

Αιγόκερως

Αντιλαμβάνεστε τη δύναμή σας και το γεγονός ότι η επιρροή που ασκείτε στους άλλους γίνεται όλο και πιο έντονη και η διαδικασία αυτή έχει αρχίσει να σας αρέσει και σκέφτεστε να την επεκτείνετε και άλλο! Ξέρετε βέβαια ότι αυτό δε θα είναι αναίμακτο στα επαγγελματικά σας και καλό είναι που έχετε αυτογνωσία και προφυλάγεστε. Ερωτικά οι φιλικές σχέσεις έχουν και ερωτικές προεκτάσεις αλλά μπορείτε να το αντιμετωπίσετε αυτό ή θα προτιμήσετε τη σιωπή… Πάντως, γενικότερα σας αρέσει ένα παιχνίδι ανεξαρτησίας και μυστικών κινήσεων!

Υδροχόος

Ένα τριήμερο που αυξάνει ακόμα περισσότερο τη φιλοσοφική διάθεση για αναλύσεις και συζητήσεις με βαθιά νοήματα που δεν ξέρετε τελικά που θα καταλήξουν… Ερωτικά, ανοίγεστε περισσότερο και προτιμάτε τα επικοινωνιακά παιχνίδια που συνεπάγονται πολλά τηλέφωνα ή και αρκετές μετακινήσεις για να προχωρήσετε από εδώ και στο εξής… Παιχνίδια μυαλού πάντως σας εξιτάρουν στα ερωτικά σας και αυτό αυξάνει και τους ενδιαφερόμενους γιατί το έχετε… Επαγγελματικά, μην επαφίεστε μόνο στα λόγια αλλά να ζητάτε και γραπτές αποδείξεις!

Ιχθείς

Για εσάς αυτό το τριήμερο έχετε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και το πως θα τις στριμώξετε όλες μαζί είναι δικό σας θέμα για να τους ικανοποιήσετε όλους… Στην προσπάθειά σας αυτή μπορεί και να κουραστείτε ή μπορεί και να δυσαρεστήσετε τους άλλους. Ερωτικά, έχετε την ανάγκη να κάνετε την αυτοκριτική σας και να πιέσετε τον εαυτό σας αλλά αυτό δε θέλετε να γίνει αντιληπτό από τους άλλους. Είναι για δική σας χρήση και μόνο… Επαγγελματικά, είστε πολύ πιο προσιτοί όταν προσφέρετε αλλά αυτό δεν είναι δείκτης αποφάσεων και θέλετε να το αλλάξετε…

Πηγή:astrologos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας