Καλημέρα. Αναλυτικές οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.
Κριός

Είστε αρκετά ορμητικοί και σήμερα και θέλετε και πάλι να βρείτε τρόπους που θα σας εξασφαλίσουν μία εξέχουσα θέση στα επαγγελματικά σας. Ίσως νιώθετε ότι αν επαναφέρετε πράγματα θα είστε και αυτοί που θα μπορέσετε να τα διεκπεραιώσετε κιόλας και μάλιστα με ιδιαίτερη μεθοδικότητα. Ερωτικά και εδώ χρειάζεστε το μέτρο γιατί αν το έχετε χάσει ξέρετε εύκολα να το ξαναβρίσκετε!

Ταύρος

Είστε πολύ καλύτερα όταν ξέρετε που πάτε και τι κάνετε και έχετε και σωστές αναφορές στο παρελθόν σας… Ερωτικά, αυτό σημαίνει ότι είστε αφοσιωμένοι μεν, αλλά και εφευρετικοί όταν υπάρχουν προβλήματα που μπορείτε να τα ξεδιαλύνετε με άμεσο τρόπο και να τα αφήσετε ύστερα να πάνε στο καλό και να μην ξαναέρθουν στο προσκήνιο… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι αυτά που ξέρετε εσείς δεν είναι εύκολο να τα κάνουν άλλοι τουλάχιστον στον χρόνο που απαιτείται!

Δίδυμοι

Μία μέρα που έχετε σωστή κρίση και δημιουργική έκφραση και φυσικά το μυαλό σας τρέχει με πολύ γρήγορες ταχύτητες! Η ευαισθησία σας σήμερα τρέχει και συναντάει κάτι εμπόδια τα οποία όμως είναι εύκολο να προσπεράσετε αρκεί να επιστρατεύσετε την εμπειρία σας. Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι ο δυναμισμός σας είναι από τα μεγαλύτερα προτερήματά σας. Φυσικά και θα έχετε τον χρόνο να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας… Επαγγελματικά, ξέρετε τουλάχιστον ότι έχετε πολλά στην αναμονή!

Καρκίνος

Σήμερα είστε αρκετά προσαρμοστικοί και αυτό σας κάνει να είστε και πολύ γρήγοροι σε αυτά που θέλετε να πείτε. Προσέξτε μόνο μην καταπιέσετε τον εαυτό σας γιατί έχετε την τάση να αυτοκαταπιέζεστε, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας μόνο και μόνο για να τους κάνετε το χατίρι και να μην στεναχωρήσετε τους άλλους… Ερωτικά, αρχίζετε και συνειδητοποιείτε την παρούσα κατάσταση και ξέρετε πως θα κινηθείτε… Επαγγελματικά, έχετε λιγότερες εντάσεις αλλά όχι και λιγότερη δουλειά!

Λέων

Είναι μία μέρα που καταλαβαίνετε ότι για να νιώθετε ασφαλείς πρέπει να έχετε λύσει όλες σας τις οικονομικές εκκρεμότητες ή όλες σας τις οφειλές. Αυτό βέβαια είναι ένα σχήμα λόγου που δεν μπορεί να ισχύει, αλλά τουλάχιστον αυτά που είναι άμεσα ή αρκετά αργοπορημένα και κινδυνεύουν με διακοπή μπορείτε να τα βάλετε σε μία σειρά. Ερωτικά η βιασύνη σας είναι αυτή που σας επιβραβεύει γιατί έτσι προλαβαίνετε καταστάσεις.. Επαγγελματικά, μην μπερδεύετε τα δικά σας συμφέροντα με αυτά των άλλων!

Παρθένος

Είστε καλύτεροι στις διαπραγματεύσεις από όσο νομίζετε και αυτό γιατί έχετε καλό τρόπο να επαναφέρετε τα πράγματα στο τραπέζι και να τα επεξεργαστείτε εκ νέου και μάλιστα από το σημείο που τα είχατε πιάσει και τελικά τα αφήσατε… Επαγγελματικά, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά εσείς έχετε τον τρόπο να ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους αφού όντως δεν είναι δικές σας. Ερωτικά, οι κινήσεις σας όταν είναι αργές είναι και πιο αποτελεσματικές!

Ζυγός

Μέρα που σας πιάνει μία περίεργη αισιοδοξία και αυτό σας κάνει να τρέχετε και τελικά να φτάνετε στον προορισμό σας. Ερωτικά αυτό σημαίνει ότι έχετε τον τρόπο σας ο οποίος έχει και άμεση ανταπόκριση! Σίγουρα όμως χρειάζεται να το στηρίξετε κιόλας και μάλιστα να κάνετε και διάλογο που θα έχει ρεαλιστικές βάσεις ώστε να αποσαφηνίσετε τα πράγματα. Επαγγελματικά, πρέπει να βιαστείτε γιατί έχετε να κάνετε συζητήσεις!

Σκορπιός

Η μέρα έχει οικογενειακά θέματα που έρχονται στο προσκήνιο αλλά εσείς και θα τα δείτε και θα τα αντιμετωπίσετε με έναν τρόπο που δε θα αφήσετε και τις καλύτερες εντυπώσεις.. Ίσως να σας κατηγορήσουν και για έλλειψη ενδιαφέροντος… Ερωτικά τα πράγματα έχουν αρχίσει και σας δυσκολεύουν γιατί και εσείς έχετε πρόωρες απαιτήσεις. Βέβαια έχετε και κρυφές σκέψεις που δεν τις εκμυστηρεύεστε σε κανέναν. Επαγγελματικά μην απογοητεύεστε αλλά ζητήστε διευκρινίσεις!

Τοξότης

Είναι μία μέρα που θα μετακινηθείτε αρκετά και μάλιστα θα σας προκύψει ξαφνικά όλο αυτό και θα σας αλλάξει το πρόγραμμα, όμως δε θα προλάβετε να σκεφτείτε πολύ για να το κάνετε… Ερωτικά τα πράγματα τώρα έχουν έρθει στο σημείο που βλέπετε ξεκάθαρα τις παραλείψεις σας ή και τα λάθη σας, αλλά γνωρίζετε τα καίρια σημεία για να τα βελτιώσετε… Επαγγελματικά, είστε πιο καλοί όταν έχετε κατεύθυνση συγκεκριμένη και προχωράτε στην υλοποίηση!

Αιγόκερως
Αφήνετε λίγο τις γρήγορες κινήσεις και πάτε πιο σιγά και πάντα με γνώμονα αυτά που κάνουν οι άλλοι για να είστε και εσείς σωστοί στις αντιδράσεις σας.. Ερωτικά, έχετε αρχίσει και πιστεύετε ότι καταπιέζεστε και μάλιστα αυτό δεν μπορείτε ούτε να το ελέγξετε… Ίσως και να έχετε λάθος αντίληψη της πραγματικότητας ή είστε υπερβολικοί… Επαγγελματικά, επιμένετε για κάτι αλλά ξέρετε ότι έχετε δίκιο… Τώρα, όμως χρειάζεστε χρόνο ή να ωριμάσουν κάποιες καταστάσεις!

Υδροχόος

Είναι η δική σας μέρα η σημερινή και έχετε και την τάση να επιβάλλεστε και να δείχνετε ότι είστε μαχητές και δύσκολοι αντίπαλοι. Ξέρετε βέβαια ότι στα επαγγελματικά σας τουλάχιστον εξαρτάστε από άλλους οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι ή συμμερίζονται στον απόλυτο βαθμό τα δικά σας συμφέροντα. Ερωτικά αυτό που σας κάνει εντύπωση είναι ότι ανακαλύπτετε ότι υπάρχουν ανάγκες που δεν ικανοποιούνται και από τις 2 πλευρές… Κοινώς παράπονα και μάλιστα χιλιοειπωμένα!

Ιχθείς

Η μέρα έχει πολλές αναζητήσεις τις οποίες όσο τις σκαλίζετε τόσο φτάνετε κοντά στο να βρείτε λύσεις. Ερωτικά, αποφασίζετε να είστε πιο ρομαντικοί και σχεδόν απόλυτα ονειροπόλοι. Φυσικά και βοηθάει το γεγονός ότι ξέρετε να αποφεύγετε αυτά που δε θέλετε να συζητήσετε γιατί δε θα εκτεθείτε αφού θα κάνετε τους άλλους να εκτεθούν… Επαγγελματικά, είστε σωστοί στο να κατανείμετε τις δουλειές αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα τις εκτελέσουν!

Πηγή: astrologos.grΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To altsantiri.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις εφόσον εντοπίζονται θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Αφήστε το σχόλιό σας