Το βίντεο από τη φωτιά στην Παναγία των Παρισίων που έχει προκαλέσει σάλο – Σενάρια συνωμοσιολογίας
  • Ένα βίντεο από τη μεγάλη πυρκαγιά κάνει τον γύρο του διαδικτύου
  • Εκατοντάδες σχόλια στα social media
  • Πληθαίνουν τα σενάρια συνωμοσιολογίας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένας βίντεο από την Παναγία των Παρισίων, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να περπατά στον ναό, ενώ έχει ήδη ξεσπάσει η μεγάλη πυρκαγιά.

Ο άνδρας φαίνεται να περπατά σε έναν από του Πύργους του Καθεδρικού Ναού κατά τη στιγμή της επιχείρησης κατάσβεσης από την πυροσβεστική.

Ο άνδρας που βρίσκεται στον ιστορικό ναό, φοράει μαύρα ρούχα, ένα κίτρινο γιλέκο και κράνος. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει προκαλέσει εκατοντάδες σχόλια στα social media, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι τον σχετίζουν με τα «Κίτρινα Γιλέκα» που κατέκλυσαν τη γαλλική πρωτεύουσα με διαδηλώσεις κατά του Εμανουέλ Μακρόν, τους τελευταίους μήνες.

Πάντως υπενθυμίζεται πως μέσα στο ναό γίνονταν εργασίες, οπότε δεν αποκλείεται να ήταν κι ένας από τους εργάτες, παρόλο που –όπως έχει γίνει γνωστό- οι εργάτες τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά είχαν ήδη αποχωρήσει από την Παναγία των Παρισίων.

Ακόμα δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη απάντηση, και η εικόνα έτσι όπως καταγράφηκε από κάποιο ισπανικό δίκτυο κάνει τα σενάρια συνωμοσιολογίας να πληθαίνουν.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook