Θρήνος στη Βόρεια Μακεδονία – Συλλυπητήρια στέλνει και ο Γιώργος Κατρούγκαλος για την ανατροπή λεωφορείου
Η τραγωδία με την ανατροπή λεωφορείου με τους 14 τελικά νεκρούς στη Βόρεια Μακεδονία, κοντά στη πρωτεύουσα των Σκοπίων, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου,  συγκλόνισε όλη την περιοχή.

Αντιδράσεις υπήρξαν και από την ελληνική πλευρά. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Νίκολα Ντιμιτρόφ, για να του εκφράσει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στις δύσκολες αυτές ώρες για τη γειτονική χώρα.

Με ανάρτησή του στο Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον αυτoκινητόδρομο Σκοπίων-Τετόβου, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη προς τον λαό και την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Σκοπίων-Τετόβου. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και τους οικείους τους. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη στον λαό και την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας», αναφέρει στην ανάρτησή του, το υπουργείο Εξωτερικών.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook