Ρωσία: Ζευγάρι κανιβάλων σκότωσε και έφαγε 30 ανθρώπους από το 1999 (εικόνες – video)

  • Το ζευγάρι Κανιβάλων από το Κρασνοντάρ στη Ρωσία ομολόγησε ότι έχει φάει τουλάχιστον 30 ανθρώπους
  • Ο 35χρονος, δήλωσε στους ανακριτές ότι ξεκίνησε να τρώει ανθρώπους το 1999
  • Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι έχει αποθηκεύσει ανθρώπινα μέρη σώματος στην κατάψυξή τους
  • Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένα ζευγάρι από τη Ρωσία ομολόγησε, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, σήμερα ότι εδώ και 18 χρόνια έχει σκοτώσει και έχει φάει τουλάχιστον 30 ανθρώπους.

Η ρωσικές αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα το γεγονός ακόμα.

Η αστυνομία μετά από έρευνες στο σπίτι του ζευγαριού έχει βρει μέλη ανθρώπινου σώματος και συνεχίζει την έρευνα έτσι ώστε να επιβεβαιώσει τις ομολογίες των δύο κανιβάλων.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι, κατηγορήθηκε ότι σκότωσε μια γυναίκα, σκοπεύοντας, για να την φάει και συνελήφθη στη νότια Ρωσία.

Το ζευγάρι ομολόγησε πως τα τελευταία 18 χρόνια έχει σκοτώσει και έχει φάει 30 ανθρώπους. 

Natalia Baksheeva, 42 ετών ομολόγησε τις πράξεις της

Οι πράξεις του ζευγαριού αποκαλύφθηκαν από τις σέλφι που τράβηξαν με μέρη του άψυχου σώματος της γυναίκας, το οποίο είχαν τεμαχίσει.

Dmitry Baksheev, 35 ετών ομολόγησε τις πράξεις του

Στις αρχές Σεπτεμβρίου στη περιοχή Κρασνοντάρ, ένας άνδρας 35 ετών και η σύζυγός του διαπληκτίστηκαν με μια γυναίκα, την οποία είχαν μόλις γνωρίσει, όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου της Επιτροπής Έρευνας, που αναλαμβάνει τις σημαντικές υποθέσεις στη Ρωσία.

«Ο άνδρας σκότωσε τη νέα τους γνωριμία και τεμάχισε το σώμα της, κρύβοντας κάποια μέλη της στην περιοχή του εγκλήματος και παίρνοντας μαζί του κάποια άλλα» διευκρίνισε ο ίδιος.

Κατόπιν, ο 35χρονος φαίνεται πως τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο, ποζάροντας με το διαμελισμένο θύμα. Το κινητό μαζί με τις φωτογραφίες βρέθηκε στον δρόμο τρεις ημέρες αργότερα από εργάτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Φωτογραφία από το κινητό, δείχνει έναν άνδρα που έχει στο στόμα του πιθανότατα ένα χέρι

Το ζευγάρι συνελήφθη και «μέλη σώματος που είχαν τοποθετηθεί σε ένα διάλυμα άλατος» κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών στην οικία του.

Επιπλέον, οι αρχές κατέσχεσαν κομμάτια κρέατος «άγνωστης προέλευσης» από την κουζίνα τους, τονίζεται στο δελτίο τύπου.

Ειδικοί κλήθηκαν να ερευνήσουν εάν πρόκειται για ανθρώπινη σάρκα ή κάποιο άλλο ζωικό κρέας από ζώο, συμπληρώνεται.

Σοκαριστική εικόνα από το κινητό, με ημερομηνία 29 Δεκεμβρίου 1999 δείχνει ένα κομμένο ανθρώπινο κεφάλι που έχει σερβιριστεί ως χριστουγεννιάτικο δείπνο

Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλέστηκαν ρωσικά ΜΜΕ, το ζευγάρι επιδιδόταν στον κανιβαλισμό εδώ και χρόνια και έχει διαπράξει πολλούς φόνους, όπως άλλωστε αργότερα ομολόγησε. 

Τμήματα σώματος γυναίκας που βρέθηκαν στο Κρασνοντάρ

(ΑΠΕ – ΜΠΕ, RT, dailymail)