Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία στην Ίμβρο – Συνελήφθη ένας, καταζητούνται τρεις

  • Ο 89χρονος βρέθηκε με δεμένα τα χέρια και τα πόδια πάνω στο κρεβάτι του, φέροντας χτυπήματα
  • Ο ηλικιωμένος δεν είχε πολλούς συγγενείς παρά μόνο μία ανιψιά που μένει στην Αθήνα
  • Ζούσε απομονωμένος σε ένα χωριό, χωρίς ρεύμα

Άγρια βασανισμένος και δεμένος χειροπόδαρα, βρέθηκε τη Δευτέρα μέσα στο σπίτι του στην Ίμβρο, ένας 89χρονος Έλληνας. Πρόκειται για τον Ζαφείρη Πινάρη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο χωριό Ευλάμπιο του νησιού από τον άνθρωπο που του πήγαινε καθημερινά φαγητό, καθώς ζούσε μόνος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, ο άνθρωπος βρέθηκε με δεμένα τα χέρια και τα πόδια πάνω στο κρεβάτι του, φέροντας χτυπήματα.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του OPEN TV, Μαρία Ζαχαράκη, οι τοίχοι εξωτερικά του σπιτιού του βρέθηκαν καμένοι, καθώς και το χωράφι που περιβάλλει την οικία του.

Μία σύλληψη

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο ενώ καταζητούνται άλλα τρία.

Από τον τρόπο που βρέθηκε δολοφονημένος ο 89χρονος, φαίνεται ότι κίνητρο αποτελούσε η ληστεία, χωρίς να αποκλείεται ο δράστης να είναι άτομο του στενού του περιβάλλοντος.

Ο άτυχος 89χρονος έχει μία ανιψιά που μένει στην Αθήνα. Ζούσε μοναχικά εκτός του χωριού και χωρίς ρεύμα, παρόλο που είχε μεγάλη περιουσία. Η μόνη του επαφή με τον έξω κόσμο ήταν με τον μανάβη, που ήταν και ο άνθρωπος του του πήγαινε κάθε μεσημέρι φαγητό.

Ωστόσο ο μανάβης δεν κατάφερε λόγω δουλειάς να πάει και έστειλε κάποιον άλλον, ο οποίος βρήκε νεκρό τον άτυχο ηλικιωμένο.

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Προύσα για νεκροψία και τα αποτελέσματα αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook