Παραιτείται εν μέσω ροζ σκανδάλου ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros
««Εκκωφαντική» ήταν η παραίτηση το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαρτίου του διευθυνοντά συμβούλου Κέβιν Τσουτζιχάρα. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της εταιρείας εδώ και βδομάδες βρισκόταν στο επίκεντρο σκανδάλoυ σχετικά με την  ερωτική σχέση του με νεαρή βρετανίδα ηθοποιό, την οποία βοήθησε να πάρει ρόλους. Αυτό ανακοίνωσε  ο όμιλος WarnerMedia (πρώην Time Warner).

«Θα είναι προς το συμφέρον της WarnerMedia, της Warner Bros., των εργαζομένων μας και των εταίρων μας ο Κέβιν να απομακρυνθεί των καθηκόντων του προέδρου και γενικού διευθυντή της Warner Bros» σημειώνεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλιου Τζον Στάνκεϊ.

«Ο Κέβιν αναγνωρίζει ότι τα σφάλματά του δεν συνάδουν με τις προσδοκίες της κοινωνίας, σχετικά με τη διοίκηση, κι ότι θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στην ικανότητά του να αναπτυχθεί» συνεχίζει το δελτίο τύπου, χωρίς, εντούτοις, να αναφέρει συγκεκριμένα το σκάνδαλο με τη φερόμενη ερωτική σχέση του με την ηθοποιό Σάρλοτ Κερκ.

Αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πρόσφατα ότι ο Κέβιν Τσουτζιχάρα, ηλικίας 54 ετών, και η Σάρλοτ Κερκ, ηλικίας 26 ετών, είχαν συνάψει ερωτικό δεσμό το 2013. Ο ισχυρός άντρας της εταιρείας κατηγορείται ότι προωθούσε την αγαπημένου του σε ταινίες της εταιρείας. Βέβαια οι κινήσεις του δεν είχαν ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς η βρετανίδα έπαιξε σε μόλις δύο ταινίες, στο «How to be single» (2016) και «Οcean’s 8» (2018), και στις δύο περιπτώσεις σε μικρούς ρόλους. Οι δικηγόροι του Τσουτζιχάρα διέψευσαν επίσημα την όποια παρέμβασή του για την επιλογή του κάστινγκ σε αυτές τις ταινίες.

Η εσωτερική έρευνα συνεχίζεται, ενώ ο αντικαταστάτης του Τσουτζιχάρα δεν έχει ανακοινωθεί

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook