Νέα παραλήρημα Μπαχτσελί με μήνυμα σε Μητσοτάκη: Ο Τσίπρας μας απειλούσε και πήρε αυτό που του άξιζε στην κάλπη
  • «Βολές» κατά του Αλέξη Τσίπρα και προειδοποιήσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη περιλαμβάνει το «μενού» των νέων τουρκικών προκλήσεων
  • Μπαχτσελί: Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας που απειλούσε συνεχώς τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες πήρε αυτό που του άξιζε στην κάλπη
  • «Όταν κάποιος ξεπερνά τα όριά του και παίζει με τα νεύρα μας, τότε κι εμείς ξέρουμε πολύ καλά πώς να ρίχνουμε οθωμανικά χαστούκια»

«Βολές» κατά του Αλέξη Τσίπρα και προειδοποιήσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη περιλαμβάνει το «μενού» των νέων τουρκικών προκλήσεων προς την Ελλάδα, όπως διατυπώθηκαν από τον ηγέτη των εθνικιστών της γειτονικής χώρας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

«Να βλέπετε, η κουτσή πάπια ο Τσίπρας που απειλούσε συνεχώς τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες πήρε αυτό που του άξιζε στην κάλπη και τα μάζεψε κι έφυγε από την εξουσία», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «όταν κάποιος παίρνει αποφάσεις εν θερμώ κι όχι με το μυαλό του, τότε το μετανιώνει».

Παράλληλα, σε σχόλιό του για την εξέλιξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων μετά τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Μπαχτσελί είπε ότι ο χρόνος θα δείξει αν θα αυξηθεί η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

«Εμείς έχουμε υπομονή, αλλά αν μας πατήσει κάποιος τον κάλο, ξέρουμε να τον κάνουμε να το πληρώσει ακριβά. Όταν κάποιος ξεπερνά τα όριά του και παίζει με τα νεύρα μας, τότε κι εμείς ξέρουμε πολύ καλά πώς να ρίχνουμε οθωμανικά χαστούκια. Εμείς είμαστε η Τουρκία, είμαστε ένας μεγάλος λαός που ζει για την τιμή και για την ελευθερία του», τίνισε ο αρχηγός των τούρκων εθνικιστών.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook