Μητέρα-υπόδειγμα: Κλωτσά το κοριτσάκι της γιατί δεν έκανε καλή… πασαρέλα (video)
Και όμως η κυρία που βλέπετε στο video τυγχάνει να είναι μητέρα…

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το στιγμιότυπο που μία μητέρα κλωτσά την κόρη της γιατί δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της βιομηχανίας της μόδας.

Το βίντεο που ανέβηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που είναι πολύ δημοφιλής στην Κίνα, το Weibo έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τη μητέρα του 3χρονου κοριτσιού αλλά και ολόκληρη την βιομηχανία παιδικής μόδας στη χώρα.

Το βίντεο, που δημοσιοποίησε η Daily Mail, καταγράφηκε τη Δευτέρα στην πόλη Hangzhou, όπου ένα κορίτσι έκανε πασαρέλα για εταιρείες ρούχων μέσω διαδικτύου. Αναρτήθηκε στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo, προσελκύοντας πάνω από 610 εκατομμύρια θεατές μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

«Αυτή η μητέρα θα πρέπει να χρησιμοποιεί το παιδί της για να κερδίζει χρήματα. Είναι σωστό να κλωτσά κανείς παιδιά; Ο ψυχολογικός αντίκτυπος είναι μεγαλύτερος από τον σωματικό», έγραψε στην πλατφόρμα ένας δικηγόρος.

Η γυναίκα που αναγνώρισε τον εαυτό της στο βίντεο ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι αγαπά την κόρη της και ότι δεν ήθελε να την κακοποιήσει.

Το κινεζικό δίκαιο απαγορεύει στις εταιρείες να προσλαμβάνουν παιδιά κάτω των 16 ετών, αλλά τα παιδικά μοντέλα πληρώνονται συνήθως σε μετρητά και δεν υπογράφουν επίσημες συμβάσεις.

Δείτε το ντροπιαστικό βίντεο

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook