Μαρτυρία για τον serial killer της Κύπρου – «Με αναζητούσε απεγνωσμένα, ο Θεός με έσωσε»
  • Νέα συγκλονιστική μαρτυρία μίας 39χρονης Φιλιππινέζας
  • «Με βρήκε σε άλλες εφαρμογές. Δεν σταματούσε να επιμένει», λέει
  • «Ακόμα δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως, όσον αφορά στη δράση του 35χρονου serial killer της Κύπρου.

Η εφημερίδα Realnews αποκαλύπτει τη μαρτυρία μίας 39χρονης Φιλιππινέζας που γλίτωσε από θαύμα –όπως λέει- από τον «Ορέστη». Η Τζόβι, που ζει στην Κύπρο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, διηγείται πώς γλίτωσε από τον serial killer ενώ είχε μπει στη διαδικασία να τον συναντήσει.

«Ο “Ορέστης” με βρήκε στη διαδικτυακή εφαρμογή Badoo. Μου ζητούσε να βγούμε. Ήταν καλός στα λόγια. Κάποια στιγμή έκλεισα, όμως, τον λογαριασμό μου γιατί είχα ακούσει για τις εξαφανισμένες Φιλιππινέζες και αποφάσισα να μην βγω μαζί του. Τότε με βρήκε στο Facebook. Με καλούσε σπίτι του σε δείπνο. Μία φορά δέχτηκα και του είπα την περιοχή πού μένω. Μετά το μετάνιωσα και έκλεισα τη συνομιλία. Εκείνος συνέχιζε να μου γράφει, λέγοντάς μου πως είχε έρθει κοντά στο σπίτι μου. Τρόμαξα. Ακόμα δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Μου έχει μείνει μεγάλο τραύμα από αυτή την ιστορία», λέει μεταξύ άλλων, η κοπέλα, που σκέφτεται ότι θα μπορούσε να ήταν ένα από τα θύματα του 35χρονου.

«Δεν σταματούσε να επιμένει, δεν ήταν όμως επιθετικός. Μου έγραφε τα πρωινά των Κυριακών που είχα ρεπό. Με καλούσε σε γεύμα. Προσφερόταν να έρθει να με πάρει από το σπίτι. Δεν του απαντούσα, όμως, γιατί είχα φοβηθεί από αυτά που άκουγα. Δεν σταμάτησε ποτέ να επιμένει. Τον διέγραψα», συνεχίζει η κοπέλα.

Ο 35χρονος ωστόσο, συνέχισε να την αναζητεί απεγνωσμένα μέσω του διαδικτύου.

«Με βρήκε σε άλλες εφαρμογές. Στην εφαρμογή Imo συγκεκριμένα. Μου έστελνε φωτογραφίες. Μιλούσαμε σχεδόν έναν χρόνο, από το 2017 μέχρι το 2018. Την περασμένη Κυριακή με κάλεσε η αστυνομία γιατί βρήκε τις συνομιλίες μας. Πήγα να καταθέσω. Ευτυχώς που αρνήθηκα να τον συναντήσω. Ο Θεός μού έσωσε τη ζωή από τα χέρια του “Ορέστη”», τονίζει η ίδια.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook