Ληστής πέθανε την ώρα που έκλεβε τράπεζα – «Καπνός» ο σύνεργός του

Κακό το κάρμα και η τύχη του ιταλού ληστή, που απεβίωσε πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη ληστεία σε τράπεζα στο Λατζατίκο, ένα μικρό χωριουδάκι στην Τοσκάνη.

Μαζί με το συνεργό του, ο άνδρας απαίτησε από τους τραπεζικούς υπαλλήλους να τους παραδώσουν τα χρήματα, απειλώντας το προσωπικό με κοπίδια. Λίγο μετά τις απειλές, όμως κατέρρευσε στη σκηνή.

Ο συνεργός του προσπάθησε να τον σώσει και στη συνέχεια να τον σύρει έξω από την τράπεζα, αλλά τελικά τον εγκατέλειψε, φεύγοντας με περίπου 5.000 ευρώ που είχε πάρει από τα ταμεία.

Το παραϊατρικό προσωπικό που έφτασε μαζί με την αστυνομία λίγο αργότερα, προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τις 11 το πρωί σε ένα υποκατάστημα της Banca Popolare στο Λατζατίκο, ένα μικρό χωριουδάκι στην Τοσκάνη.

Την Τρίτη το πρωί, ο συνεργός του ληστή, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Pisa Today, οι δυο τους είχαν έντονη προφορά Καμπανίας, και ο νεκρός άνδρας ήταν περίπου 40 ετών. Η αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.