Κιμ Γιονγκ Ουν: Μαζικές δολοφονίες, προπαγάνδα, ανήλικες σκλάβες του σεξ

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, «διαλέγει τα ομορφότερα κορίτσια από τα σχολεία για σκλάβες του σεξ, προτιμάει αυτά με ωραία, ίσια πόδια», αποκάλυψε μία έμπιστη του δικτάτορα, που κατέφυγε μαζί με τη μητέρα της και τον μικρότερο αδελφό της στη Σεούλ. Η 26χρονη κόρη συνταγματάρχη, Χι Γιον Λιμ, παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην αγγλική «Mirror», για την καταπίεση και το καθεστώς τρόμου που έχει επιβάλει ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα, αλλά και για τον τρόπο ζωής του δικτάτορα.

Όπως αποκάλυψε η αποστάτρια, αναγκάστηκε να δει να εκτελούνται σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11 μουσικοί, που κατηγορήθηκαν ότι γύριζαν βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου.

Επίσης, ανέφερε ότι ο Κιμ διαθέτει εκατοντάδες πολυτελή καταφύγια στη χώρα και ότι υποχρεώνει τα μέλη της ελίτ να παρακολουθούν τις εκτελέσεις που διατάζει.

Περιγράφοντας μια μαζική εκτέλεση, η Χι Γιον είπε: «Άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας μας διέταξαν να φύγουμε από τις τάξεις μας και να πάμε στην Πιονγκγιάνγκ. Υπάρχει εκεί ένα γήπεδο. Έφεραν τους μουσικούς, δεμένους με κουκούλες στο κεφάλι και πιθανότατα φιμωμένους, ώστε να μην μπορούν να φωνάζουν και να εκλιπαρούν για βοήθεια. Έστησαν αντιαεροπορικά και τους σκότωσαν. Περίπου 10.000 υποχρεώθηκαν να παρακολουθήσουν την εκτέλεση εκείνη τη μέρα κι εγώ στεκόμουν περίπου 60 μέτρα μακριά απ’ τα θύματα.

Άνοιξαν πυρ, ο ήχος ήταν εκκωφαντικός, τρομακτικός. Τα όπλα πετούσαν φωτιά το ένα μετά το άλλο. Οι μουσικοί εξαφανίζονταν κάθε φορά που έριχναν τα αντιαεροπορικά. Τα σώματά τους έγιναν κομμάτια, καταστράφηκαν ολοσχερώς, αίμα και σάρκες τινάζονταν μακριά. Όταν τέλειωσε αυτό, ήρθαν άρματα μάχης και πάτησαν τις σορούς ξανά και ξανά, τις έκαναν κιμά μέχρι που δεν έμεινε τίποτε.

Ένιωσα απίστευτα άσχημα παρακολουθώντας όλο αυτό. Ήταν τόσο φρικτό που δεν μπορούσα να φάω επί τρεις ημέρες, το στομάχι μου είχε ανακατευτεί. Παρά τα προνόμια που απολαμβάναμε είδα τρομερά πράγματα στην Πιονγκγιάνγκ».

Σχετικά με την προσωπική ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν, η 26χρονη αποκάλυψε την προτίμησή του στα νεαρά κορίτσια, παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

«Έρχονταν αξιωματούχοι στα σχολεία και διάλεγαν νεαρά κορίτσια για να εργαστούν σε κάποιο από τα εκατοντάδες σπίτια του στην περιοχή της Πιονγκγιάνγκ. Διαλέγουν τις ομορφότερες, αυτές που έχουν ίσια, μακριά πόδια. Τις διδάσκουν πως να του σερβίρουν χαβιάρι, να του κάνουν μασάζ και γίνονται σεξουαλικές σκλάβες. Υποχρεώνονται να κοιμούνται μαζί του. Δεν μπορούν να κάνουν λάθη ή να αντισταθούν, γιατί μπορεί να εξαφανιστούν πολύ εύκολα».

Όταν ρωτήθηκε τι γίνεται όταν τα κορίτσια μένουν έγκυες, απάντησε: «Ίσως το ίδιο».

H Χι Γιον -δεν είναι το πραγματικό της όνομα- είπε ότι όταν ο Κιμ βαρεθεί τα κορίτσια, τα ξεφορτώνεται, αλλά τους επιτρέπει να παντρευτούν κορυφαίους αξιωματούχους.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τα καταφύγια του Κιμ ως «μικρά παλάτια» με πισίνες, όμορφους κήπους και συντριβάνια, σε πλήρη αντιδιαστολή με τις παράγκες όπου ζουν πολλοί από τους υποτελείς του.

Επίσης, μίλησε για τις παρελάσεις με στρατιωτίνες, χαρακτηρίζοντάς τες ως άλλη μια απάτη του καθεστώτος, αφού μετέχουν απλώς φοιτήτριες. Όταν ήταν 19 ετών, υποχρεώθηκε να λάβει μέρος σε μια παρέλαση στις 10 Οκτωβρίου του 2010, αφού προηγουμένως αναγκάστηκε να διακόψει για ένα εξάμηνο τις σπουδές της για να μετέχει σε 12ωρη εξαντλητική καθημερινή εκπαίδευση.

Η 26χρονη σημείωσε ότι το καθεστώς κάνει πλύση εγκεφάλου στο λαό, υποστηρίζοντας ότι ο ηγέτης της χώρας είναι ανίκητος, αλλά όταν τον συνάντησε προσωπικά διαπίστωσε ότι είναι πολύ διαφορετικός από το «θεϊκό» ηγέτη που παρουσιάζει ο μηχανισμός προπαγάνδας.

«Μεγάλωσα με την εντύπωση ότι ήταν κάτι σαν θεός, όπως μου έλεγαν. Αλλά όταν τον συνάντησα είδα ότι ήταν τρομακτικός, δεν είχε τίποτε το θεϊκό πάνω του. Όλοι στην Πιονγκγιάνγκ υποστηρίζουν ανοικτά τον Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλιώς θα τους σκοτώσουν. Ακόμη και ο κύκλος των εμπίστων του. Μπορεί να σε σκοτώσουν για το παραμικρό. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί με πόλεμο επειδή νιώθει στριμωγμένος στη γωνία. Φοβάται ότι το καθεστώς του θα καταρρεύσει και δεν θα έχει που να πάει. Εγώ αναγκάστηκα να δραπετεύσω, αλλά εκείνος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και γι’ αυτό πιστεύει ότι πρέπει να δείχνει πανίσχυρος».