Καταζητείται ως κοινός εγκληματίας ο Γκρούεφσκι – Έφτασε στην Ουγγαρία με αεροπλάνο
  • Ο Γκρούεφσκι πέρασε τα σύνορα και κατάφερε να φτάσει στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη, σύμφωνα με τη σερβική «Politika»
  • Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Γκρούεφσκι έφτασε με ένα ψεύτικο διαβατήριο στα Τίρανα, περνώντας τα σύνορα ΠΓΔΜ – Αλβανίας και έπειτα από την πρωτεύουσα του δυτικού γείτονα επιβιβάστηκε στην πρωινή πτήση της εταιρείας «Malev» προς τη Βουδαπέστη
  • Ο πρώην πρωθυπουργός είχε τη βοήθεια των υπαλλήλων της ουγγρικής πρεσβείας στην Αλβανία
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης ο Γκρούεφσκι φορούσε γυαλιά ηλίου και καπέλο, έτσι ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τους υπόλοιπους επιβάτες

Ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, φιγουράρει μαζί με εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου στον κατάλογο με τους καταζητούμενους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

«Γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1970 στα Σκόπια, ο Νίκολα Γκρούεφσκι, του Τάλο και της Νατζέντα, καταζητείται και πρέπει να συλληφθεί μετά την καταδίκη του σε δύο χρόνια κάθειρξη, επειδή διέπραξε το αδίκημα της δωροδοκίας με βάση το άρθρο 359, παράγραφος 2 του ποινικού κώδικα», αναφέρει η ιστοσελίδα του υπουργείου, στην οποία έχει αναρτηθεί και η φωτογραφία του.

Δίπλα στον Γκρούεφσκι υπάρχουν πολλοί εγκληματίες, όπως ο Τότσι Φαντίλ από το Κόσοβο, γεννημένος στις 8 Απριλίου 1983 στα Σκόπια, ο οποίος κατοικεί στο Κόντοβο και καταζητείται για ποινή 41 ετών και 7 μηνών που καλείται να εκτίσει.

Στην Ουγγαρία με αεροπλάνο

Ο Γκρούεφσκι πέρασε τα σύνορα και κατάφερε να φτάσει στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη, σύμφωνα με τη σερβική «Politika».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Γκρούεφσκι έφτασε με ένα ψεύτικο διαβατήριο στα Τίρανα, περνώντας τα σύνορα ΠΓΔΜ – Αλβανίας και έπειτα από την πρωτεύουσα του δυτικού γείτονα επιβιβάστηκε στην πρωινή πτήση της εταιρείας «Malev» προς τη Βουδαπέστη.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε τη βοήθεια των υπαλλήλων της ουγγρικής πρεσβείας στην Αλβανία.

Οι πληροφορίες που προέρχονται από τη Σερβία λένε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης ο Γκρούεφσκι φορούσε γυαλιά ηλίου και καπέλο, έτσι ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τους υπόλοιπους επιβάτες του αεροπλάνου.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook