Καρέ καρέ η συντριβή Boeing 767 στο Τέξας – Οι επιβάτες δεν τα κατάφεραν

Την συντριβή ενός αεροσκάφους Boeing 767 της Atlas Air που είχε αρχικά εξαφανιστεί από τις οθόνες του ραντάρ και μετά ανακαλύφθηκε πως είχε συντριβεί λίγο έξω από το Αναχούακ, περιοχή πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Χιούστον στο Τέξας έρχεται να φωτίσει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας περιπολικού στο Τέξας των ΗΠΑ. Οι τρεις επιβαίνοντες δεν τα κατάφεραν.

Το δυστύχημα συνέβη στις 23 Φεβρουαρίου, αλλά το σοκαριστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη  7 Μαρτίου και δείχνει την πορεία θανάτου που είχε το αεροπλάνο, το οποίο κατευθυνόταν με τη «μύτη» στο έδαφος πριν τελικά συντριβεί.

Στο μοιραιό αεροσκάφος επέβαιναν ο 60χρονος πιλότος Ρίκι Μπλέικλι, ο 44χρονος συγκυβερνήτης Κόνραντ Άσκα και ο 36χρονος Σον Αρτσουλέτα.

Σύμφωνα με όσα «είπε» το «μαύρο κουτί» του Boeing 767 οι πιλότοι του αεροπλάνου έχασαν τον έλεγχό του λίγο πριν την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Χιούστον.

Από την εθνική επιτροπή ασφαλών μεταφορών «National Transportation Safety Board» ανέφεραν πως 18 δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή στο έδαφος από τις συνομιλίες του πληρώματος ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε απώλεια ελέγχου του αεροσκάφους.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook