Ο serial killer της Κύπρου είχε βιάσει 19χρονη – Κατέγραψε την πράξη του με το κινητό
  • Δίχως τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 35χρονου serial killer
  • Ενώπιον του δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του
  • Ο 35χρονος κατέφθασε στο χώρο του δικαστηρίου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε στις 09:00 το πρωί ο 35χρονος για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση των κατά συρροήν δολοφονιών του, όπως ο ίδιος τους ομολόγησε.

Ο 35χρονος κατέφθασε στο χώρο του δικαστηρίου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Οι φρικιαστικές αποκαλύψεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση φαίνεται ότι δεν λάβουν εύκολα τέλος, καθώς σήμερα ακούστηκε για πρώτη φορά νέα υπόθεση βιασμού 19χρονης, την οποία μάλιστα ο 35χρονος οπτικογραφούσε κατά την ερωτική επαφή που έγινε σε αυτοκίνητο χωρίς τη θέλησή της.

Πρόκειται για μια νέα υπόθεση βιασμού που αποκαλύπτεται μετά από νέα μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία. Όπως είπε ο ανακριτής ενώπιον του Δικαστηρίου σήμερα, «οι καταγγελίες έρχονται βροχή». Η νέα υπόθεση καταγγέλθηκε στις 30/4 στο ΤΑΕ Λευκωσίας και αφορά βιασμό που φαίνεται να έλαβε χώρα το 2017.

Ο 35χρονος μέχρι στιγμής δεν παραδέχεται τη νέα υπόθεση βιασμού, αυτή δηλαδή της 19χρονης που αποκαλύφθηκε σήμερα στο Δικαστήριο.

Όπως αναφέρθηκε εντός του Δικαστηρίου, λήφθηκαν 350 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 150. Παραλήφθηκαν 352 τεκμήρια.

Ο 35χρονος παρουσιάστηκε και σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης. Η Αστυνομία αιτήθηκε από το Δικαστήριο και έλαβε την 8ημερη ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, αίτημα στο οποίο ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση και απάντησε λακωνικά:

«Δεν έχω ένσταση εντιμότατη»

Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη δικάσιμο, αποκαλύφθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι ο 35χρονος – καθ’ ομολογίαν – κατά συρροήν δολοφόνος, ομολογούσε τα φρικιαστικά του εγκλήματα σε ιδιόχειρες καταθέσεις. Μάλιστα στις εν λόγω σημειώσεις του 35χρονου, που «ψάρευε» τα θύματά του με το ψευδώνυμο «Ορέστης», κατονόμασε το θύμα του το οποίο πέταξε σε λάκκο στην Ορούντα. Η άτυχη γυναίκα είναι η Κάτχα Ανού από το Νεπάλ, όπως ο ίδιος ο δολοφόνος ομολόγησε.

Ο 35χρονος, την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου για το φόνο της Mary Rose, είχε εκπροσώπηθεί από δικηγόρο, ο οποίος όμως λίγες ώρες μετά αποσύρθηκε. Έκτοτε ο 35χρονος παραμένει και παρουσιάζεται ενώπιον της Δικαιοσύνης χωρίς την εκπροσώπηση δικηγόρου.

Πηγή: sigmalive.com

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook