Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του θύματος που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον 35χρονο serial killer στην Κύπρο.

Σήμερα, Πέμπτη, διενεργήθηκε νεκροτομή στο πτώμα το οποίο εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, την προηγούμενη εβδομάδα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για την 36χρονη μητέρα από τη Ρουμανία, Λίβια Φλορεντία Μπουνέα.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, κατά τη διάρκειας της νεκροτομής εντοπίστηκε συγκεκριμένο εύρημα που οδηγεί σε αυτή την πεποίθηση, ωστόσο οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα DNA για να βεβαιωθούν πως πρόκειται πράγματι για την 36χρονη.

Όπως ανέφερε και ο «Ορέστης» σε καταθέσεις του, στη Κόκκινη λίμνη πέταξε τα πτώματα της Μαρικάρ Βαλντέζ, της Λίβια Φλορεντία Μπουνέα και της 6χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία Μπουνέα.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα στη βαλίτσα, έγινε γνωστό πως πρόκειται για σορό γυναικάς και όχι του παιδιού.

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, τόσο στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όσο και στη Κόκκινη λίμνη, για τον εντοπισμό των άλλων δύο βαλιτσών, αλλά και της 6χρονης Σιέρα.

Παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης

Στο μεταξύ, με φόντο τις καταιγιστικές εξελίξεις, σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, για «λόγους πολιτικής ευθιξίας», όπως είπε.

«Παραιτήθηκα για λόγους πολιτικής ευθιξίας και μόνο. Η συνείδηση και οι Αρχές μου, μου επιβάλλουν την παραίτηση», είπε ο Ιωνάς Νικολάου, αφήνοντας αιχμές για την κυπριακή αστυνομία.

Τόνισε όμως ότι οι ευθύνες δεν αγγίζουν μόνο την αστυνομία αλλά και την ίδια την κοινωνία της Κύπρου και πως η αναζήτηση των ευθυνών τους αφορά όλους. Μίλησε για ανεπαρκή διερεύνηση των καταγγελιών και άδικες κατηγορίες σε βάρος της κυβέρνησης και του ίδιου.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook