Άκαρπες οι έρευνες για τρίτο πτώμα στην Κόκκινη Λίμνη – «Ξεσκονίζουν» τα social media του serial killer

  • Δεν βρέθηκε σήμερα η τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη
  • Την Τρίτη θα συνεχιστούν οι έρευνες
  • «Φύλλο και φτερό» κάνουν οι Αρχές τα διαδικτυακά προφίλ του «Ορέστη»

Άκαρπες ήταν σήμερα, Δευτέρα, οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, όπου πιστεύεται ότι βρίσκεται το πτώμα ενός ακόμη θύματος του 35χρονου serial killer, της 28χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ.

Στη λίμνη «έπεσε» δύτης στο σημείο όπου προηγουμένως είχε κατεβεί η ρομποτική κάμερα, στον νέο στόχο που σηματοδοτήθηκε σήμερα το πρωί, μετά από την έρευνα του Sonar. Ωστόσο, το σημείο που είχε εντοπιστεί ήταν ένας βράχος.

«Ξεσκονίζουν» τα προφίλ του «Ορέστη» στα social media

Εντατικές έρευνες σε όλα τα επίπεδα πραγματοποιούν οι Αρχές της Κύπρου, προκειμένου να εντοπίσουν αλλά και να αποκρυπτογραφήσουν τις διαδικτυακές κινήσεις του 35χρονου ίλαρχου.

Ο «Ορέστης» διατηρούσε προφίλ τόσο στον ιστότοπο γνωριμιών badoo όσο και στο facebook.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά την Κυριακή ενώπιον του Δικαστηρίου, κατά την έκδοση 8ήμερου διατάγματος προσωποκράτησης, οι ανακριτές διενεργούν έρευνες και εντοπίζουν όλα τα πρόσωπα με τα οποία μιλούσε ο ύποπτος στις διάφορες ιστοσελίδες από το 2016 μέχρι και την ημέρα της σύλληψής του.

Μέχρι σήμερα έχουν ληφθεί 350 καταθέσεις και αναμένεται να ληφθούν άλλες 150. Σύμφωνα με τους ανακριτές της υπόθεσης, εκτελέστηκαν εννέα εντάλματα έρευνας για σπίτια και αυτοκίνητα. Οι Αρχές εντόπισαν και ένα αυτοκίνητο που είχε το 2016 ο 35χρονος.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook