Αεροπορική τραγωδία στην Αιθιοπία: Tο τραγικό τέλος της νιόπαντρης Ινδής – «Θα σε πάρω μόλις προσγειωθώ»

Πολλοί ήταν οι επιβάτες της μοιραίας πτήσης των Αιθιοπικών Αερογραμμών, που κατέπεσε την Κυριακή, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του. Μια εξ αυτών ήταν και μια νιόπαντρη Ινδή, η οποία είχε στείλει γραπτό μήνυμα στον σύζυγό της ότι θα του τηλεφωνούσε όταν θα προσγειωνόταν το αεροπλάνο.

Η Σίκα Γκαργκ, η οποία ταξίδευε για να συμμετάσχει στην ετήσια σύνοδο του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP), είχε παντρευτεί πριν από σχεδόν τρεις μήνες τον Σουμίγια Μπατατσαρίγια έπειτα από τρία χρόνια σχέσης. Ο Μπατατσαρίγια επίσης επρόκειτο ταξιδέψει μαζί της με προορισμό το Ναϊρόμπι, αλλά σύμφωνα με την Times of India, την τελευταία στιγμή άλλαξε τα σχέδιά του και παρέμεινε στο Νέο Δελχί.

«Επιβιβάστηκα και θα σου τηλεφωνήσω μόλις προσγειωθούμε», έγραψε η Γκαργκ στον σύζυγό της, όμως πριν προλάβει να της απαντήσει, χτύπησε το τηλέφωνό του και τον ενημέρωσαν για το αεροπορικό δυστύχημα, ανέφερε το δημοσίευμα. Το ζευγάρι, που ζούσε στο Νέο Δελχί, είχε σχεδιάσει μάλιστα διακοπές μετά την επιστροφή της Γκαργκ από το Ναϊρόμπι.

Τη Δευτέρα η ινδή υπουργός Εξωτερικών Σούσμα Σουάρατζ δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με την οικογένεια της Γκαργκ κι έκανε έκκληση για βοήθεια μέσω του Twitter. Αργότερα είπε ότι κατάφερε να μιλήσει με μέλη της οικογενείας της Γκαργκ καθώς και με τις οικογένειες άλλων Ινδών που σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του αεροσκάφους.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook