18-04-2021

Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς έκανε το εμβόλιο κι έστειλε μήνυμα στους συνωμοσιολόγους

Ευχαρίστησε τους επιστήμονες που μάχονται κατά του κορονοϊού

H κόρη του Μπιλ Γκέιτς έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και αποφάσισε να το ανακοινώσει με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram. Μάλιστα, σε σχόλιο που τη συνόδευε έκανε χιούμορ προς όλους εκείνους που διακινούν θεωρίες συνωμοσίας με πρωταγωνιστή τον πατέρα της. Η 24χρονη, Τζένιφερ Γκέιτς, που είναι στο δεύτερο έτος της Ιατρικής στη Σχολή Icahn School of Medicine του Mount Sinai, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που της δόθηκε η δυνατότητα να εμβολιαστεί. Την ίδια ώρα, ευχαρίστησε θερμά τους επιστήμονες και το ιατρικό προσωπικό που δίνουν μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

«Έχει περάσει περισσότερος από ένας χρόνος από τότε που εμφανίστηκε ο SarsCOV2 και πλέον έχουμε περισσότερες λύσεις, συμπεριλαμβανομένων εμβολίων, που συμβάλλουν στην προστασία ατόμων και κοινοτήτων. Είχα το προνόμιο να λάβω την πρώτη δόση mRNA, για να διδάξω τα κύτταρά μου να δημιουργούν μια προστατευτική, ανοσοποιητική αντίδραση απέναντι στον ιό.

Ως φοιτήτρια της ιατρικής και επίδοξη γιατρός, είμαι ευγνώμων για αυτήν την επιλογή που θα μου παρέχει προστασία και ασφάλεια για τη μελλοντική μου πρακτική. Ενθαρρύνω τους πάντες να ενημερωθούν και να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν το εμβόλιο μαζί με τις οικογένειές τους, όταν τους δοθεί η επιλογή. Όσο περισσότεροι άνθρωποι εμβολιαστούν, τόσο πιο ασφαλείς θα είναι οι κοινότητές μας για όλους», γράφει η νεαρή Τζένιφερ στην ανάρτησή της.

Στο σχόλιο της κόρης του Μπιλ Γκέιτς συμπεριλαμβάνονται και δύο υστερόγραφα. Στο πρώτο, η ίδια τονίζει πως θα εξακολουθήσει να φορά τη μάσκα της (ή ακόμα και δύο) παρότι εμβολιάστηκε, ενώ στο δεύτερο επισημαίνει ότι δυστυχώς το εμβόλιο δεν εμφύτευσε τον ιδιοφυή πατέρα της στο μυαλό της. «Μακάρι το mRNA να είχε αυτή τη δύναμη…» συμπληρώνει η Τζένιφερ Γκέιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ