06-03-2021

Πέθανε υγειονομικός στην Πορτογαλία δύο ημέρες αφότου έκανε το εμβόλιο της Pfizer

Δεν ανέφερε παρενέργειες μετά την έγχυση της δόσης

Δύο ημέρες αφότου έλαβε το εμβόλιο της Pfizer η 41χρονη Σόνια Ασεβέντο από την Πορτογαλία, έχασε τη ζωή της, εγείροντας ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου της.

Η μητέρα δύο παιδιών εμβολιάστηκε, σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, στις 30 Δεκεμβρίου και κατέληξε την πρώτη ημέρα του 2021.

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της γυναίκας αναμένονται να διαλευκανθούν από τη νεκροψία, ενώ κείνο που απασχολεί, σε μεγάλο βαθμό, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε, είναι ότι δεν ανέφερε παρενέργειες μετά την έγχυση της δόσης.

Τον θάνατο της υγειονομικής υπαλλήλου επιβεβαίωσε και η μονάδα Παιδιατρικής του Ινστιτούτου Ογκολογίας στο Πόρτο στην οποία εργαζόταν, σημειώνοντας ότι δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αιτίες που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής της.

Η άτυχη γυναίκα, που ζούσε με την οικογένειά της στο Πόρτο, εργαζόταν για περισσότερα από δέκα χρόνια στο Ινστιτούτο Ογκολογίας.

Όταν μάλιστα έλαβε, από τους πρώτους, το εμβόλιο της Pfizer, το ανακοίνωσε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook αλλάζοντας την κεντρική φωτογραφία, στην οποία φαινόταν πως εμβολιάστηκε.

Σε ανακοίνωση ενδεχομένως προβεί εντός της ημέρας η Pfizer.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ